Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nurgül Yeşilçay'ın sürpriz aşkı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nurgül Yeşilçay yeni aşktan çok memnun
Nurgül Yeşilçay ve Mehmet Özener Fotoğrafı

Nurgül Yeşilçay yeni aşktan fazla hoşnut
Ünlü oyuncu yeni aşkıyla güzel günler geçiriyor

Dün Nurgül Yeşilçay?la Çeşme?deki meşhur gece kulübü Marrakech?in sahibi Mehmet Özener?in sürpriz ilişkisini duyurmuştuk size Telefonla görüştüğümüz Özener, ?Keyifli gidiyor, şimdilik tümü bu? diyor

Mehmet Özener, ?İyi bir şey olsun diye başladık Birincil günlerimiz, umarım iyi gider? diyerek başlıyor söze
İlişkinin nasıl başladığını anlatıyor sonrasında: ?Birkaç hafta önce dost ortamında tanıştık, her şey spontane gelişti Şimdilik huzurlu bir şekilde gidiyor Lakin yarın bitebilir mi, bitebilir Tıpkı her ilişki gibi Natürel inşallah bitmez, dileğim bu Defalarca böyle hoş devam eder?
?Aşk?? diyoruz, ?Buna cevap veremem lakin ortada iyi kasıt var diyebilirim? cevabını alıyoruz
Nurgül Yeşilçay?da onu çarpanın ne olduğunu soruyoruz Söz Özener?de: ?Onun doğallığı, Nurgüllüğü beni etkiledi, Yeşilçaylılığı beni pek ilgilendirmiyor En azından sohbet edebiliyoruz?

Aşklarını itiraf etti
İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Marrakech Beach Club'ın sahibi Mehmet Özener, oyuncu Nurgül Yeşilçay ile aşk yaşadıklarını itiraf etti

Basında yer alan, Nurgül Yeşilçay ile Çeşme Aya Yorgi Koyu'ndaki Marrakech Beach Club'un sahibi Mehmet Özener'in aşk yaşadığı iddiları doğrulandı Basında kendileriyle ilgili saptırılmış bir takım haberlerin yer aldığını öne süren Mehmet Özener, Bana sorsalar doğrusunu söylerdimdedi Nurgül Yeşilçay ile ilişkilerinin demin fazla yeni olduğunu belirten Mehmet Özener, Evet bir ilişkimiz var zaten bunu kimseden saklamıyoruzdiye konuştu *

858,478Konular
981,315Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt