Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nuri Dizisine Oktay Kaynarca Hayranlarından Tepki

Nuri Dizisine Oktay Kaynarca Hayranlarından Tepki
0
90

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Nuri DizisiNuri dizisine TepkiOktar Kaynarcaya Nuri rolü için tepki

'Nuri' dizisinde karısından dayak yiyen kocayı canlandıran Oktay Kaynarca'ya sanal alemde tepki yağdı Kaynarca'ya sert rolleri yakıştıran seyirci Kılıbık olmak sana yakıştı mı 'Çakır?' dedi
Oyuncu Oktay Kaynarca'nın, Meltem Cumbul'la oynadığı, yakında yayınlanacak olan yeni komedi dizisi 'Nuri'deki rolü hayranlarını şaşırttı 'Kurtlar Vadisi'si ve 'Kuzey Rüzgarı' dizilerinde mafya babasını, 'Adanalı'da ise 'Başkomiser Yavuz' karakterini oynayan Kaynarca; 'Nuri'de ise kılıbık bir kocayı canlandırıyor Kaynarca'nın yeni karakteri 'Nuri', aralıksız karısından dayak yiyor ve eşinin sözünden çıkamıyor Kaynarca'nın mafya ve polis gibi karakterleri canlandırmasına alışılmış olan seyirci de, usta oyuncuyu topa tuttu

Özel Baskı:SABAHTAN *

Similar threads

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, EDHO'dan sonra ATV'ye yeni bir proje kazandırıyor. Çok ses getirecek Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Dizide Cezayir karakterine hayat verecek olan Kaynarca'ya eşlik edecek yıldız isim belli oldu. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, EDHO'dan sonra ATV'ye yeni bir proje kazandırıyor. Çok ses getirecek Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Cezayir karakterine hayat verecek olan Kaynarca'ya Pelin Akil'in eşlik edeceği öğrenilmişti. Güçlü oyuncuları bir arada göreceğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın hafıza kazınan yıldızı Oktay Kaynarca yeni sezonda ATV ile anlaştığı ortaya çıkmıştı. Oktay Kaynarca'nın çekimleri haziran sonu başlayacak olan dizinin adı "Ben Bu Cihana Sığmazsam" olacak. Oktay Kaynarca, muhabirlerin sorularını yanıtladı. EDHO'nun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın hafıza kazınan yıldızı Oktay Kaynarca yeni sezonda ATV ile anlaştığı ortaya çıkmıştı. Oktay Kaynarca'nın çekimleri haziran sonu başlayacak olan dizinin adı "Ben Bu Cihana Sığmazsam" olacak. EDHO'nun dijital bir platformda yayın hayatına başlayacağı iddia...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, EDHO'dan sonra ATV'ye yeni bir proje kazandırıyor. Çok ses getirecek Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Cezayir karakterine hayat verecek olan Kaynarca'ya Pelin Akil'in eşlik edeceği öğrenilmişti. Güçlü oyuncuları bir arada göreceğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt