Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nurseli İdiz Beren Saat'i vefasızlıkla suçladı

Nurseli İdiz Beren Saat'i vefasızlıkla suçladı
0
136

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
nurseli_idiz_beren_saati_vefasizlikla_sucladi_1577431629_4772.png

Ünlü sanatçı Nurseli İdiz, jürisi olduğu yarıştan 1. çıkarak oyuncu olan Beren Saat'i vefasızlıkla suçladı.

Sanatçı Nurseli İdiz, 2. Sahife isimli magazin programına konuk oldu. İdiz, program sırasında jüri üyeliğini yaptığı Türkiye'nin Yıldızları müsabakasından çıkan Beren Saat ve Engin Akyürek hakkında konuştu. İdiz, Saat'i vefasızlıkla suçladığı, şu açıklamalarda bulundu:

vwtao_1577431519_3252.jpg

"Beren'i biz seçtik 'Türkiye'nin Yıldızları' programında, bundan hiç bahsetmez ama… Son devirlerde oyunculuğunu 2. plana attı üzere geliyor. Kişisel hayatıyla, paylaşımlarıyla vs. Bu yeni serisinde daha argümanlı üzere."

"Beren çok sair bölgelerde olabilirdi. Biz sanatkarlarımızı daima anarız lakin artık bu türlü olmuyor. 2001 miydi, 2002 miydi hatırlamıyorum. Yarıştan çıktılar Engin Akyürek ile birlikte. Müsabakadan sonra hiç görüşmedik. Beni aramak zorunda değil ancak müsabakadan da bahsetmiyorlar. 'Ben bu yarıştan çıktım' demiyor. Sonuçta oyunculuk yarışıydı, hoşluk müsabakası değildi."

9IS32_1577431546_891.jpg

"Engin bambaşka bir evlat. Esasen konservatuvar mezunu olarak yarışa girmişti, belirliydi 1. olacağı. Daima mütevazılığını korudu, oyunculuğunu daima bir adım ileri taşıdı. O bahsediyor yarıştan, doğal sahici bir evlat Engin. Yarışta bir güruh yetenekli insan vardı, kıymetini bilemediler."