Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nurullah Cukan Ellerim Bomboş şarkısı O Ses Turkiye 5 Şubat

Nurullah Cukan Ellerim Bomboş şarkısı O Ses Turkiye 5 Şubat
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 5 şubatta soylediği şarkı Ellerim Bomboş
Nurullah Cukan O Ses Turkiye 5 Şubat

Nurullah Cukan Ellerim Bomboş şarkı sozu

Senden ayrılmadan once bilmiyordum hic
Hayatın anlamsızlığını
En guzel şeylerin bile yavan kaldığı
Aklımın ucundan gecmezdi

Senmisin bu hallerde olmama sebep
İnanmak gelmiyor icimden
Oysaki durmaksızın suren kavgalar
Meğer aşkın cilveleriymiş
Ellerim bomboş yureğimde bir sızı
Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala
Ellerim bomboş gozumde yaşlarla
Guneşin kavurduğu bir coldeyim

Senmisin bu hallerde olmama sebep
İnanmak gelmiyor icimden
Oysaki durmaksızın suren kavgalar
Meğer aşkın cilveleriymiş

Ellerim bomboş yureğimde bir sızı
Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala
Ellerim bomboş gozumde yaşlarla
Guneşin kavurduğu bir coldeyim

Similar threads

Nurullah Cukan 5 Şubat O Ses Turkiye O Ses Turkiye Nurullah Cukan 5 şubatta soylediği şarkı Boş Cerceve Nurullah Cukan Boş Cerceve şarkı sozu Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gozlerini Artık bulbul otmuyor Gul dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Nurullah Cukan O Ses Turkiye 12 Şubat Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Mavi Mavi Nurullah Cukan Mavi Mavi şarkı sozu Yıllardır bir ozlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam umidi kesmişken Onu gordum karşımda Mavi mavi masmavi Gozleri boncuk mavi Bir gordum aşık oldum Şu gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Aldırma Gonul Nurullah Cukan 12 Şubat O Ses Turkiye Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkı sozu Başın one eğilmesin Aldırma gonul aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gonul aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Nurullah Cukan 8 ocakta soylediği şarkı O Ses Turkiye Nurullah Cukan 8 Ocak Nurullah Cukan Yandım Yandım şarkı sozu Ozledim seni, duştum yollara Actım gonlumu ruzgarına Bir hayaldi sanki, bir macera Yıkıldım Kelimeler paramparca YandımYandım Yandım yandım ahhhh ki ne yandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 29 ocakta soylediği şarkı Nurullah Cukan O Ses Turkiye 29 ocak Nurullah Cukan Seni Sevmediğim Yalan şarkı sozu Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda soyledim yalan Seni sevmediğim yalan Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt