Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nurullah Cukan Seni Sevmediğim Yalan şarkısı 29 Ocak O Ses Turkiye

Nurullah Cukan Seni Sevmediğim Yalan şarkısı 29 Ocak O Ses Turkiye
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 29 ocakta soylediği şarkı
Nurullah Cukan O Ses Turkiye 29 ocak

Nurullah Cukan Seni Sevmediğim Yalan şarkı sozu

Yalan yalan yalan
Seni sevmediğim yalan
Kızgın bir anımda soyledim yalan
Seni sevmediğim yalan

Sen yoksan herşey eksik
Sen varsan herşey tamam
Neyim varsa alıp gotursunler benden
Paylaşmaya hazırım inan inan
Yalnız seni paylaşamam

Yalan yalan yalan
Seni sevmediğim yalan
Seni sevmediğim yalan

Yalan yalan yalan
Seni unuttuğum yalan
Cocuksu bir sevinc başlar icimde
Seni gorduğum zaman

Sen yoksan herşey eksik
Sen varsan herşey tamam
Neyim varsa alıp gotursunler benden
Paylaşmaya hazırım inan inan
Yalnız seni paylaşamam

Yalan yalan yalan
Seni sevmediğim yalan
Seni sevmediğim yalan

Similar threads

Işın Karaca Yalan Şarkı Sozu Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda soyledim yalan Seni sevmediğim yalan Sen yoksan her şey eksik Sen varsan her şey tamam Neyim varsa alıp gotursunler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam Yalan yalan yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Nurullah Cukan 8 ocakta soylediği şarkı O Ses Turkiye Nurullah Cukan 8 Ocak Nurullah Cukan Yandım Yandım şarkı sozu Ozledim seni, duştum yollara Actım gonlumu ruzgarına Bir hayaldi sanki, bir macera Yıkıldım Kelimeler paramparca YandımYandım Yandım yandım ahhhh ki ne yandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Aldırma Gonul Nurullah Cukan 12 Şubat O Ses Turkiye Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkı sozu Başın one eğilmesin Aldırma gonul aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gonul aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
O Ses Turkiye Van Ozel Nurullah Cukan'ın soylediği şarkı Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkı sozu o ses Turkiye Başın one eğilmesin Aldırma gonul aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gonul aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Nurullah Cukan 5 Şubat O Ses Turkiye O Ses Turkiye Nurullah Cukan 5 şubatta soylediği şarkı Boş Cerceve Nurullah Cukan Boş Cerceve şarkı sozu Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gozlerini Artık bulbul otmuyor Gul dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt