Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nurullah Cukan Yandım Yandım şarkısı O Ses Turkiye 8 Ocak

Nurullah Cukan Yandım Yandım şarkısı O Ses Turkiye 8 Ocak
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nurullah Cukan 8 ocakta soylediği şarkı
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 8 Ocak

Nurullah Cukan Yandım Yandım şarkı sozu

Ozledim seni, duştum yollara
Actım gonlumu ruzgarına
Bir hayaldi sanki, bir macera
Yıkıldım Kelimeler paramparca
YandımYandım
Yandım yandım ahhhh ki ne yandım!
Bana yeniden şarkılar soyleten kadın
Baka baka doyamadım, hem kokladım da
Sarhoşluğu gecmedi hala
İcimde sevdan
Hala hoş bir havan var
Ne guzel adın
Bir cizik attın gonlume, kanattın
YandımYandım
Yandım yandım ahhhh ki ne yandım!
Bana yeniden şarkılar soyleten kadın
Baka baka doyamadım, hem kokladım da
Sarhoşluğu gecmedi hala
İcimde sevdan
Seni gorebildiğim yer ruyalar artık
Deli diyorlar bana
Ah bu ayrılık

Similar threads

Mazhar Alansonyandım gitar nota,akor,tab Mazhar Alansonyandım şarkısı notası Mazhar Alansonyandım şarkısı akoru,tabı,notası imagesmazharalansonyandimgitarnotasi5adaab87dab65 Am7 G Em Ozledim seni duştum yollara C D Em Actım gonlumu ruzgarına Am7 G Em Bir hayal sanki bir macera C D Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkı sözü Nurullah Çukan 8 ocakta söylediği şarkı O Ses Türkiye Nurullah Çukan 8 Ocak Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkı sözü Merhaba Melek'ler, Nurullah Çukan 8 ocakta söylediği şarkının sözlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz 1549251947 1549251947...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 29 ocakta soylediği şarkı Nurullah Cukan O Ses Turkiye 29 ocak Nurullah Cukan Seni Sevmediğim Yalan şarkı sozu Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda soyledim yalan Seni sevmediğim yalan Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 5 şubatta soylediği şarkı Ellerim Bomboş Nurullah Cukan O Ses Turkiye 5 Şubat Nurullah Cukan Ellerim Bomboş şarkı sozu Senden ayrılmadan once bilmiyordum hic Hayatın anlamsızlığını En guzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan gecmezdi Senmisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Nurullah Cukan O Ses Turkiye 12 Şubat Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Mavi Mavi Nurullah Cukan Mavi Mavi şarkı sozu Yıllardır bir ozlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam umidi kesmişken Onu gordum karşımda Mavi mavi masmavi Gozleri boncuk mavi Bir gordum aşık oldum Şu gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt