Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak
Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak Kızlar Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkısı O Ses Türkiye 8 Ocak o şarkının sözlerini biliyormusunuz
Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkı sözü Nurullah Çukan 8 ocakta söylediği şarkı O Ses Türkiye Nurullah Çukan 8 Ocak Nurullah Çukan Yandım Yandım şarkı sözü Merhaba Melek'ler, Nurullah Çukan 8 ocakta söylediği şarkının sözlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz 1549251947 1549251947...
Nurullah Cukan 8 ocakta soylediği şarkı
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 8 Ocak
Nurullah Cukan Yandım Yandım şarkı sozu
Ozledim seni, duştum yollara
Actım gonlumu ruzgarına
Bir hayaldi sanki, bir macera
Yıkıldım Kelimeler paramparca
YandımYandım
Yandım yandım ahhhh ki ne yandım...
Nurullah Çukan O Ses Türkiye
Nurullah Çukan O Ses Türkiye Hakkında Veri
Nurullah Çukan 25 yaşında, Ağrılı 1986 yılında Ağrıda dünyaya gelen Nurullah Çukan doğumundan 2 yıl daha sonra Kocaelinin güzide ilçesi Gebze'de yaşamına devam etti
SHOW Tv de Acun Ilıcalı nın yapımcılığı ve...
İzeL Ah Yandım o gitti ah gitti birdaha hiç gelmeyecek o bir daha gelmeyecek ah birdaha hiç facebook İzel'in fazla sevdiğim bir şarkısı kızlar Kendi emeğim değil Gezinirken gördüm, fazla beğendim ve sizlerle paylaşmak istedimizelahyandim5c54f8e720d44alt Bakalım beğenecek misiniz siz de ...
Nurullah Çukan hakkında bilgi
Nurullah Çukan biyografisi
O Ses Türkiye yarışmasında Hadise'nin takımında bulunan Nurullah Çukan 25 yaşında, Ağrılı Ailesi, o 8 yaşındayken yeteneğini farketmiş ve kurslara göndermiş Evli ve 1 çocuk babası Çocuğuna iyi bir gelecek hazırlamak istiyor *
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.