Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nusret Gökçe ciroyu Lübnan'a bağışladı! 1 günde rekor ciro yaptı...

Nusret Gökçe ciroyu Lübnan'a bağışladı! 1 günde rekor ciro yaptı...
0
45

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
nusretin_lubnan_icin_rekor_ciro_1_gunde_1599463475_9554.jpg

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret, Beyrut'ta meydana gelen talihsiz patlamanın ardından Lübnan halkına destek olmak amacıyla 'Biz bir aileyiz' sloganı ile uluslararası yardım kampanyası başlattı.

Türk Kızılay işbirliğiyle başlatılan yardım kampanyasına Etiler Nusr-Et şubesinin 5 Eylül’de elde edilen tüm gelirleri Lübnan için bağışlandı. Restoranın sahibi ünlü et lokantaları sahibi Nusret Gökçe, bir günde yaptıkları 442 bin 761 TL’lik ciroyu Lübnan halkına destek için bağışladıklarını, ayrıca bu zamana kadar yaptıkları rekor ciro olduğunu açıkladı. 

5KWb1_1599460845_0457.jpg

Gökçe, "Dün akşamki rekor ciromuzu Lübnan’a bağışlıyoruz, biz bir aileyiz. Olan olmayana verecek" dedi.

Rft0v_1599460944_9779.jpg

442 BİN TL BAĞIŞLADI

Türk Kızılay işbirliğiyle başlatılan yardım kampanyasına Etiler Nusr-Et şubesinin 5 Eylül'de elde edilen tüm gelirleri bağışlandı. Restoranın sahibi Nusret Gökçe, bir günde yaptıkları 442 bin 761 TL'lik ciroyu Lübnan halkına destek için bağışladıklarını, ayrıca bu zamana kadar yaptıkları rekor ciro olduğunu söyledi. Gökçe, Instagram'dan yaptığı paylaşımına "Biz bir aileyiz. Olan olmayana verecek" notunu da düştü.

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt