Ünlü et sanatkarı Nusret, son vakitlerde yaptığı eğitim hayatına ve ailesine ait açıklamalarıyla gündeme geldi. İşte, haberin ayrıntıları...
Ünlü et sanatkarı ve Türkiye'de bir çok et restoranı bürosuna sahip Nusret, eğitim durumu ve ailesi ile alakalı bilinmeyen gerçekleri çevre medyada duyurdu. "Hengam içinde kendimi geliştirdim. Hala uğraşıyorum. Sırrım; nereden geldiğimi hiç unutmamak" biçiminde kendini söz eden Nusret,"Hakkımda atıp tutanların, bir ömür çalışamayacağı kadar çalıştım" laflarıyla başarısına laf edenlere meydan okudu.
''İlkokul mezunuyum. Eğitimim yok. Fakat her şeyi çabuk öğrenirim. Vakit içinde kendimi geliştirdim. Hâlâ uğraşıyorum. Sırrım; nereden geldiğimi hiç unutmamak. Bana had oluyorlar, görgüsüz buluyorlar. Âlâ de kardeşim, maden emekçisinin oğluyum. Validem ve pederim okuma-yazma bilmiyor. Su satıp ayakkabı boyayarak işe başladım. Hakkımda atıp tutanların, bir ömür çalışamayacağı kadar çalıştım. Çalışmadan bir halt olmaz''
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.