Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Laptopumu Geçen Sene Aldım ve Gayet Kullanışlı Fakat aklıma bi soru takıldı Bilgisayarımda Sadece İntel Hd Graphics 4000 mi var
Benden önce Bilgisayar alan arkadaşımdada aynı ekran kartı var ve ayrıyeten 2 gblik radeon ekran kartı var biliyorsunuzki İntel Hd Graphics 4000 onboard...
Ekran Kartı Nedir?
Bilgisayarlarda herhangi bir işlem yapılırken, yapılan işlemi bilgisayarın ekranında görmek mümkündür. Elde edilen işlemlerin sonuçlarının alındığı ortam veya cihazlara çıkış ünitesine ekran kartı denilmektedir. Ekran kartı, diğer bir adıyla grafik kartları, bilgisayar...
Arkadaslar ben dell inspron 6400 kullanıorm 128 mb paylasimli ekran kartı war ve bu bana yetmio Buna ekran kartı taktirabilirmiyim baya bi baktım ama yok galiba Ne yapabilirim
Konuyu Kendi Sitemde Okumak İsteyenler İçin :
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sayfasını Ziyaret Edebilir
Bu yazımızda 250? ile 500? arasında alınabilecek en popüler 10 ekran kartını ve ekran kartlarının özelliklerini anlatacağız
Oyun...
Konuyu Kendi Sitemde Okumak İsteyenler İçin :
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sayfasını Ziyaret Edebilir
Bu yazımızda 250? ile 500? arasında alınabilecek en popüler 10 ekran kartını ve ekran kartlarının özelliklerini anlatacağız
Oyun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.