Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

nvidia 610m ekran kartı

nvidia 610m ekran kartı

Similar threads

Arkadaşlar Laptopumu Geçen Sene Aldım ve Gayet Kullanışlı Fakat aklıma bi soru takıldı Bilgisayarımda Sadece İntel Hd Graphics 4000 mi var Benden önce Bilgisayar alan arkadaşımdada aynı ekran kartı var ve ayrıyeten 2 gblik radeon ekran kartı var biliyorsunuzki İntel Hd Graphics 4000 onboard...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ekran Kartı Nedir? Bilgisayarlarda herhangi bir işlem yapılırken, yapılan işlemi bilgisayarın ekranında görmek mümkündür. Elde edilen işlemlerin sonuçlarının alındığı ortam veya cihazlara çıkış ünitesine ekran kartı denilmektedir. Ekran kartı, diğer bir adıyla grafik kartları, bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Arkadaslar ben dell inspron 6400 kullanıorm 128 mb paylasimli ekran kartı war ve bu bana yetmio Buna ekran kartı taktirabilirmiyim baya bi baktım ama yok galiba Ne yapabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Konuyu Kendi Sitemde Okumak İsteyenler İçin : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sayfasını Ziyaret Edebilir Bu yazımızda 250? ile 500? arasında alınabilecek en popüler 10 ekran kartını ve ekran kartlarının özelliklerini anlatacağız Oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Konuyu Kendi Sitemde Okumak İsteyenler İçin : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sayfasını Ziyaret Edebilir Bu yazımızda 250? ile 500? arasında alınabilecek en popüler 10 ekran kartını ve ekran kartlarının özelliklerini anlatacağız Oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt