Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

NVidia GeForce 6100 nForce 405

NVidia GeForce 6100 nForce 405

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ekran kartı kullanıyorum güncel driverı lazım yardımcı olursanız sevinirim
İşletim sistemi Xp 32 bit

Daha önce bir tane buldum fakat uyuşmadı

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Evet arkadaşlar Geforce 6 Serisi Ekran Kartları İçin Nvidia 'nın çıkardığı en son sürüm olan 18206 driver sürümüdür İşletim sistemi Xp içindirDil ingilizcedirBoyut 770 Mb Nvidia Sürüm Notları: FEAR 2 en iyi deneyimi: Project Origin için önerilir Birkaç 3D uygulamalarında performansı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Evet arkadaşlar Geforce 6 Serisi Ekran Kartları İçin Nvidia 'nın çıkardığı en son sürüm olan 18206 driver sürümüdür İşletim sistemi Vista içindirDil ingilizcedirBoyut 826 Mb Nvidia Sürüm Notları: FEAR 2 en iyi deneyimi: Project Origin için önerilir Birkaç 3D uygulamalarında performansı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
SelamAleyküm Arkadaşlar Herkese kolay gelsinn cok acil yardıma ihtiyacım var dün pcye format attım bir türlü ses kartının driverini bulamadım ikimizinkide aynı sanırım yardımcı olursanız sevinirim bekliyorum acillll Ses kartım bu Ses Bağdaştırıcı Analog Devices AD1988A @ nVIDIA nForce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
SelamAleyküm Arkadaşlar Herkese kolay gelsinn cok acil yardıma ihtiyacım var dün pcye format attım bir türlü ses kartının driverini bulamadım ikimizinkide aynı sanırım yardımcı olursanız sevinirim bekliyorum acillll Ses kartım bu Ses Bağdaştırıcı Analog Devices AD1988A @ nVIDIA nForce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,985Kullanıcılar
melihscelSon üye
Üst Alt