Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar Geforce 7 Serisi Ekran Kartları İçin Nvidia 'nın çıkardığı en son sürüm olan 17948 driver sürümüdür
İşletim sistemi Notebook Xp içindirDil ingilizcedirBoyut 112 Mb
Nvidia Sürüm Notları:
NVIDIA CUDA teknolojisini destekler
GeForce 8M ve 9M GPUs üzerinde 256MB adanmış grafik...
Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir bilgisayar topladım Anakart olarak Gigabyte GA73PVMS2H kullandım Üzerinden GeForce 7100 nForce 630i Onboard ekrankart var Tabi bunun yanı sıra ethernet kartı falanda onboard Üzerine çift işletim sistemi kurmak zorundaydım Yani 1 bölümü w98 çalışıyor 1 bölümünde...
merhaba hp pavilion dv6000 bilgisayarım var yaklaşık 6 yıllık bir laptop bir kaç gündür mikrofonum çalışmıyor test ettim mikrofonu yani konuştum ama o yeşil bir çubuk var ya hiç oynamadı hani ses gidince oynar ya yukarı aşağı hiç oynamadı sanırım driver eksik ama bulamadım driver yardımcı olun...
merhaba hp pavilion dv6000 bilgisayarım var yaklaşık 6 yıllık bir laptop bir kaç gündür mikrofonum çalışmıyor test ettim mikrofonu yani konuştum ama o yeşil bir çubuk var ya hiç oynamadı hani ses gidince oynar ya yukarı aşağı hiç oynamadı sanırım driver eksik ama bulamadım driver yardımcı olun...
Arkadaşlar hp pavilion dv6000 var nVidia grafik driver yüklemeye çalışıyorum fakat windows işletim sistemi içindir falan diye bir yazı geliyorYeni format attım ne windowsu (vista) etkinleştirebiliyorum ne de update yapabiliyorumHep hata veriyor :S
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.