Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nvidia Inspector kullanmak ekran kartını garanti kapsamından çıkarır mı?

Nvidia Inspector kullanmak ekran kartını garanti kapsamından çıkarır mı?
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Nvidia 310M cuda benim ekran kartım Optimus Teknolojisinden canım o kadar yandı ki artık her yolu deniyorum Nvidia Inspector ile bi çözüm atmış birileri nete ( işe yaramadı ) Herşeyi eski haline getirdim geçen günde güncelledim ekran kartı driverını Garantim devam ediyor Garantiye göndercem ekran kartı garanti kapsamında mı hala ? yazılımsal olarak genelde garantiye bişey olmuyor ama kesim br cevap bulamadım bu konuda bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler İyi Forumlar

Similar threads

Arkadaşlar Nvidia 310M cuda benim ekran kartım Optimus Teknolojisinden canım o kadar yandı ki artık her yolu deniyorum Nvidia Inspector ile bi çözüm atmış birileri nete ( işe yaramadı ) Herşeyi eski haline getirdim geçen günde güncelledim ekran kartı driverını Garantim devam ediyor Garantiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Arkadaşlar Nvidia 310M cuda benim ekran kartım Optimus Teknolojisinden canım o kadar yandı ki artık her yolu deniyorum Nvidia Inspector ile bi çözüm atmış birileri nete ( işe yaramadı ) Herşeyi eski haline getirdim geçen günde güncelledim ekran kartı driverını Garantim devam ediyor Garantiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt