Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nvidia'dan 32-bit'e son

Nvidia'dan 32-bit'e son
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Geçtiğimiz hafta Nvidia yeni GeForce 38871 WHQL sürücüsünü yayınladı Şirketin web sitesinde bulunan destek sayfasında yazan bilgilere göre bu sürüm 32bit sistemleri destekleyen son sürücülerden olacak
Sürüm 390 ise eski işletim sistemi formatını destekleyen son sürüm olacak ve Ocak ayında yayınlanacak Nvidia, kritik güeenlik sistemlerini bir yıl daha destekleyeceğini söylüyor, ancak 32bit sistemler yeni hizmetler, özellikler, optimizasyonlar ve geliştirmelerden faydalanamayacak
Bu değişiklik Windows 7, 8, 81, 10, Linux ve FreeBSD işletim sistemlerinin 32bit yapısını kullanan tüm bilgisayarları etkileyecek Eğer 64bit destekleyen bir bilgisayarda 32bit işletim sistemi kullanıyorsanız, bu değişiklik sizi de etkileyecek
32bit sistem kullanan insanların tabii ki geçerli sebepleri olabilir Örneğin 64bit sistemler, 16bit yazılımları çalıştıramıyor Ancak hem oyun oynamaya devam etmek, hem de eski yazılımları çalıştırmak istiyorsanız sanal işletim sistemi gibi çözümlere yönelmeniz gerekebilir
Önceki HaberTürkiye, 2019'de En Çok Neler Yaptı? İşte rapor! *

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt