Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O Aldattı...

O Aldattı...
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
O aldattıBen deliler gibi seviodumOda öle dio ama bundan daha sonra hayatta inanmamArtık ona bir kötü kadın gözüyle bakıyorumHerkese yapılırdı bana yapılmazdı ama bölesi daha iyi olduUzattan uzağa olmuyoduOnu hayatta affetmicem ve hakkımı helal etmicem

Similar threads

belirlenmiş deilim fakat aldatıldımdan şüpeleniorum yaaaasevgilimle bambaşka şehirlerde oturuoruzbi kaç gün sonra yanıma gelicek lakin bayadır ayrıyızo yüzdende sürekli msn ve telefondan konuşuyoruzlakin o msnden çıkıcağı zmnlar by by filan dioruz nese ama o hala beklio sanki diğer biriylede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
2 aylık bi ilkşkim vardı 1 hafta oldu ayrılalı onunlaçok güzel başladı herşey ikimiz içinde böle bi ilşki ilkti benzeri tanıomuşuz gibiydi birbirimzii benim için daha çıktığımız ilk günlerde 300tllik bi giysi aldı hayatta elimi cebime sokturmaz beni memnun etmek için elindne geleni yapardı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
okuldan bi kızı seviyorum arkadaşlar,çaprazdaki sınıftan,her tenefüs kapıya çıkıyorum oda çıkıyor hep birbirimize bakıyoruz hatta arkadaşlarım geliyor bu kız defalarca sana bakıyor falan diyorlar,her neyse kızın msnyi aldım işte konuşuyoruz ilk ilk önce bir şey söylemedim daha sonra telefonunuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bu sene yeni üniversiteye başladım ama bundan önceki tekliflerim talihsizlikler yüzünden daima anlamsız çıktı 1 Birincil okuldaydım aynı sınıftaydık kızı seviyodum bi gün kenara çektim önerge ettim olağan yanıt arkadaş kalalım oldu 2 Yakın arkadaşım kız vardı sahiden sevmiodum ama bu işe bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Bu yıl yeni üniversiteye başladım ama bundan önceki tekliflerim talihsizlikler yüzünden hep anlamsız çıktı 1 Ilk okuldaydım benzer sınıftaydık kızı seviyodum bi gün kenara çektim öneri ettim klasik yanıt arkadaş kalalım oldu 2 Yakın arkadaşım kız vardı gerçekte sevmiodum lakin bu işe bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt