Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O bir "Anne"

O bir "Anne"
0
23

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
O bir Anne Var mısın değil musun yarışmasında öncelikle karşımıza çıkan ırk tarafından sevilen takdire değer birey Nursel Ergin çocukluğunu yetimhanede geçirdiği için hikayesi ilede yüreklerimizi burkmuştu haberimizde bir Annenin yavrusu için neler yapabileceğini sorduğumuz hoş insan Nursel bakalım neler demiş 'ANNEMLE GÖRÜŞMÜYORUZ!' 1548633806 1548633806 obiranne5c4e46d246e18obiranne5c4e46d246e18 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernursel13mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'VAR MISIN DEĞIL MUSUN?' DA YARIŞIRKEN BIR ANDA TÜM TÜRKİYE'NİN TANIDIĞI BİR AD HALİNE GELEN NURSEL ERGİN, KATILDIĞI PROGRAMDA ANNESİ İLE OLAN DİYOLOĞUNU ANLATTI Medyatik programında 'Yıllardır düşlerinde yaşattığın anne ile 24 sene sonra karşılaştığın gerçeği aralarında ayrım var mıydı?' sorusunu Nursel Ergin, 'Tarifi fazla baskı bir durum 24 yıl sonra karşılaştık Hayal kırıklığına uğramadım, bir insan, hürmet duyuyorum Görüştüğümüzde anladım ancak, kalbimin temizliğini annemden almışım acilen görüşmüyoruz Bu benim için olağandışı bir şey, galiba kızgınım Ben yarışmayla birlikte kendimi kandırmayı bıraktığımı ayrım ettim, kendimle ilk kez yüzleştim Bastırmaya çalıştığım bir çok şey su yüzüne çıktı' diye yanıtladı NURSEL ERGİN: TÜM ORGANLARIM ÇOCUĞUMA FEDA OLSUN Yüksel Aytuğ'un 'Umut' filminin konusu üstüne konuşulurken sorduğu 'Çocuğunuz için can belirlemek mi, yoksa can edinmek mı daha zordur Yalnızca iki seçeneğiniz kalsaydı, can mı alırdınız, can mı verirdiniz?' sorusu üstüne Nursel Ergin, 'Bu benim de çok sık düşündüğüm bir konu, onu o kadar görmektense ölürüm, bütün organlarım çocuğuma feda olsun Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın, lakin ben çok değerinde verdiğim biri için de aynı fedakarlığı yapabilirim' diye yanıt verdi  

858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt