iltasyazilim
FD Üye
Takriben iki seneye yakın bi birlikteliğim var ve onunla ilgili son derece kafa karıştıran değişkenlik bıkkınlık korkularım varLütfen bu konuda bana asistan olurmusunuzonunla sanal ortamda tanıştık yani birgün raslantı telefonum çaldı hatalı bi numara aradığını söledi ilkbaşlarda fazla ters davrandım aramamasını söledim fakat sonra iyi bi dost olduk ısrarla beni bakmak istiyordu Siirt te vatani görevini yapıyordu bana kilometrelerce uzaktı gelebileceğini filan hiç sanmıyordum ölesine konuştuğunu düşünüyordum lakin bigün aradı şuan yoldayım geliyorum dedi ve gerçektende gelmiş elinde bi fotoğraf makinesı vardı kesintisiz fotoğraflarımızı çekti nedenini sorduğumda ben senle önemli düşünüyorum bu fotoğrafları aileme yakınlarımada göstereceğim filan dedi,Sabahları uyandığımda onun mesajlarıyla ya da çağrılarıyla uyanıyordum kilometrelerce uzakta olmama rağmen yarı her zaman birlikte gibiydik zamanla ben ona çok bağlandım sonradan tekrar bu beni görmek istediğini söledi ama okadar mesafeden gelipte bi saat kalıp baştan dönmek istemiyorum dedi seninle birlikte kalabileceğim biyer yokmu dedi benim üniversteden arkadaşlarım vardı onların kaldığı evde onlarla birlikte kalabileceğimizi söledim her tarafta geldi bu ikinci görüşmemiz birincil görüşmemize tarafından biraz daha soğuktu arkadaşlar aralarında benim espirilerim filan onu acayip derecede geriyormuş toplum içinde çocukça davranışlar yapma sinir oluyorum filan dedi birde ben okadar yoldan geldim yorgunum bugün sohbet etmeyelim baş başa kalmayalım ben arkadaşlarınla kalıyım dedi ertesi gün gümüş laf yüzüğü aldık kendi aramızda takmak için lakin o kendi yüzüğünüde takmadan hırsız gibi kaçıp gitti ben evdeydim arkadaşları aradım neden gitti diye arkadaşlar senin tanıdıkların görür ve sana laf kazanç diye gitti dediler çok panikataktı aaba sınırda tahsis yaptığı için mi sonra yine telde konuşmaya devam ettik bigün yeniden uzun süreli tahsis dönüşünde telefonlarıma yanıt vermemeye başladı beni arama filan seni sevmiyorum sevmeye çalıştım fakat olmadı dedi üzüldüm yıkıldım ast çünkü ben ona fazla bağlanmıştım aradan bi hafta geçti hiç aramadım sora msj attım karşılık verdi hiçbişey olmamış gibi her yerde başladık bu sefer daha iyiydi yarı 40 yıllık eşim gibi gelecekle ilgili bütün planlarımızı birlikte yapıyorduk birgün ben ailemin yanında gideceğim sende gelirmisin dedi kabul ettim beni ailesiyle tanıştırdı bi araya geldiğimizde yine dengesiz davranıyordu fakat ben sevgim uğruna bazı şeyleri alttan alıyordum bana fazla güveniyordu kredi kart numarasını filan veriyordu en özel şeylerini anlatıyordu birgün telefonda tartışırken tekrar beni sevmediğini söledi ve artık benim sinirlerim bozuldu intikam için kredi kartında ne dek para varsa ondan izinsiz harcadım amacım yalnızca intikamdı onu dolandırıp ortalardan ortadan kaybolmak ama yapamadım kredi kartında ki açığı ayrım edince anlattım her şeyi ödeyeceğimi söledim fazla sinirlendi sen kirli bi yalancısın seni bundan böyle bakmak istemiyorum dedi çok üzüldüm ağladım seni seviyorum yaptığın fazla fena bişey ama affediyorum dedi sonra yine başka bi sebepten nedeniyle tartıştık bi hafta ben ağladım üzüldüm kesintisiz aradım seni sevmiyorum beni kuytu bırak dedi bir hafta baştan başa bunu söledi ve sonrada seni sevmiyorum derken bile içim yanıyor ben seni fazla seviyorum diye mesaj yolladı sebeplerim var sana o yüzden öle davranıyordum dedi sebeplerini sorduğumda ben ilk zamanlar bütün çevreme herkese öğretmen olduğunu söledim cümbür cemaat öle biliyo dedi ben vekil öğretmendim gerçek hoca değildim bunu sana söledim deyincede ben hakiki hoca zannettim dedi sonra benim orijinal saçlarım fazla beyaz sana kendi saçım dedim fakat onlar boyaydı dedi sana sigara içmediğimi söledim lakin içiyorum dedi bende ne olursa olsun seni seviyorum dedim oda benle evlenmek istediğini bu hafta sonu geleceğini söledi bende bukadar acele etme benim kafam karmakarışık dedim oda tekrar dün akşam senin yanına istediğim için değil mecburiyetten geldim ben senin sevdiğin dek seni sevmiyorum dedi hemen ben neyapmalıyım ondan uzaklaşmalımıyım onunla devamı etmeliyim bana bi zamanlar bugüne dek kimse sevmedi kimse beni beğenmedi sende beni vazgeçme diyordu acaba doğuda görev yapmakmı onu bu ülkü getirdi ben neyapacağım yarabbim onuda fazla seviyorum fakat ya ilerde bana hasar verirse korkutuyor lütfen deneyimli arkadaşlar yardımcı olsun