Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O daha 15 yaşında ama!

Hoş geldin! sarsilmaz1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
O daha 15 yaşında ama!
0
46

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
İngiltere, Lancashire'da yaşamış 15 yaşındaki Bradley Fisher'ı görenler bir daha unutamıyor, çünkü yaşına karşın tam 2 metre 10 santim uzunluğunda ve uzamaya devam ediyor

Southlands Lisesi'nde eğitim görebilen Bradley, okulundaki yaşıtları arasında en kısa boylu olan 137'lik arkadaşı Zoe McDermott'ın yanında bütün bir dev gibi duruyor

İlkokulu bitirmeden babasından uzun badana sahip olan Bradley, 16 yaş altı milli basketbol takımına da seçildi

Basketbol oynamayı seviyorum, boyum fazla üstünlük sağlıyordiyen Bradley, kapılardan geçerken eğilmek zorunda kalmak dışında hiçbirşeyin boylu boslu elde etmek değin iyi olamayacağını söylüyor

Uzun olmayı seviyorum, arkadaşlarım ve ailem de bunun iyi olduğunu düşünüyorlar Kıyafet alırken en büyük ceset sipariş ediyorum ve üzerime olması için dua ediyorumdiye konuşan 15 yaşındaki dev, anaokulunda da herkesten uzun olduğunu da sözlerine ekliyor

Daha şimdiden Michael Jordan'dan uzun boya sahip olan Fisher, arkadaşları ve öğretmenleri göre da çok seviliyor *

858,506Konular
983,081Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt