Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

O Fenerlidir

O Fenerlidir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir müfettiş,İlköğretim okulu 2 sınıflardan birine teftiş için girerArka sıralarda oturan mahçup bir öğrenci müfettişin dikkatini çeker
Kalk bakalım evladımAlfabemizde kaç harf var söyler misin?
Öğrenci 25 der ve başlar harflerin adını söylemeyeYalnız 4 harfi söylemeden geçer
Müfettiş olmadı,29 harf olması gerekli der ve harfleri baştan söylemesini ister
Öğrenci harfleri bitmiş söyler ,netice yine aynı25
Bu sırada bir öğrenci laf alır
Öğretmenim o FenerlidirUEFA yı bilemez
*

Similar threads

Fenerli'nin Bilmediği Harfler Bir müfettiş, ilköğretim okulu 2 sınıflardan birine teftiş için girer Arkadaki sıralarda oturan mahcup bir öğrenci müfettişin dikkatini çeker: Kalk bakalım evladım Alfabemizde kaç harf var, söyler misin?Öğrenci 25der ve başlar harflerin adını söylemeye Yalnız 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Bir mufettiş,İlkoğretim okulu 2 sınıflardan birine teftiş icin girerArka sıralarda oturan mahcup bir oğrenci mufettişin dikkatini ceker Kalk bakalım evladımAlfabemizde kac harf var soyler misin? Oğrenci 25 der ve başlar harflerin adını soylemeyeYalnız 4 harfi soylemeden gecer Mufettiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Fenerli'nin Bilmediği Harfler Bir mufettiş, ilkoğretim okulu 2 sınıflardan birine teftiş icin girer Arka sıralarda oturan mahcup bir oğrenci mufettişin dikkatini ceker: Kalk bakalım evladım Alfabemizde kac harf var, soyler misin?Oğrenci 25der ve başlar harflerin adını soylemeye Yalnız 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Öğretmen ve Öğrenci Skeçleri Öğretmenler Günü İçin Gülünç Skeç Öğrenci ve Öğretmen Skeçleri (Öğretmen uçuk bir tiptir) Öğretmen derse gelmeden önce öğrenciler kendi aralarında konuşmaktadır Plan yapmaktadırlar I Öğrenci: Bugün hiç keyfim yok aslanım ya II Öğrenci: Meraklanma birazdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt