Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O Hayat Benim Dizisi Konusu

O Hayat Benim Dizisi Konusu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
O Yaşam Benim Dizisisinin Konusu

O Hayat Benim Dizisi çok yakında Fox tv ekranlarında olacak

Dizinin özetle konusu şöyledir?

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir Fakat Hasret ’in babası Yusuf, evlenmelerine aleyhinde çıkar Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Dikte ’ e de Hasret ’in öldüğünü söylerHasret doğum yapınca bebek elinden alınır Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas ’a teslim eder Adı Bahar olur, İlyas ’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır İlyas ve karısı Nuran Efsun ve Bahar ’ı kardeş gibi büyütürler

Aradan yirmi yıl geçer Yusuf vicdan azabıyla Bahar ’ı babası Mehmet Emir ’e götürmeye karar verir Gecekonduda gelişen Bahar ‘reel hayatına ’ kavuşacaktır nihayet Düş bile edemeyeceği servetin tek varisidir Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran ‘o yaşam ’ın sahibi olacaktır Ama felek buna izin vermez, her şey bir anda zıt yüz olur Artık yalnızca Bahar ’ın yok kimsenin ‘yaşam ’ı eskisi gibi olmayacaktır

O Hayat Benim yakında FOX ’Tv ekranlarında *

858,496Konular
982,138Mesajlar
30,088Kullanıcılar
KadoovSon üye
Üst Alt