Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O Hayat Benim Dizisi Oyuncuları

O Hayat Benim Dizisi Oyuncuları
0
334

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
O Hayat Benim Dizi Oyuncuları

Fox televizyonun yeni dizileri arasında yer alan oldukca iddialı bir dizi O Hayat Benim dizisi genc yeteneklerin yanı sıra bircok usta oyuncunun da yer alacağı bir dizi olarak gosteriliyorO hayat benim yakın zamanda seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyorDizinin oyuncu kadrosunda kimler yer alacak Başrolelrini Keremcem ile Ezgi Asaroğlu'nun paylaşacağı dizinin diğer usta oyuncu kadrosu aşağıdaki isimlerdne oluşuyor

Keremcem

imagesohayatbenimdizisioyunculari5b099ae3bfa84

Ezgi Asaroğlu

imagesohayatbenimdizisioyunculari5b099ae539fe8

Sinan Albayrak

imagesohayatbenimdizisioyunculari5b099ae6a1cb8

Ceren Moray

imagesohayatbenimdizisioyunculari5b099ae816065

Yeşim Ceren Bozoğlu

imagesohayatbenimdizisioyunculari5b099ae98aa47

Didem İnselel

imagesohayatbenimdizisioyunculari5b099aeb02477

Gulsen Tuncer

imagesohayatbenimdizisioyunculari5b099aec74478

Altan Gunbay

imagesohayatbenimdizisioyunculari5b099aede4c80

Şan Bingol

imagesohayatbenimdizisioyunculari5b099aef6a400

Ahu Sungur

imagesohayatbenimdizisioyunculari5b099af0dd6f1

Similar threads

O Hayat Benim Dizi Oyuncuları Fox televizyonun yeni dizileri aralarında yer alan epeyce gösterişli bir dizi O Hayat Benim dizisi genç yeteneklerin yanı sıra çoğu sanatçı oyuncunun da yer alacağı bir dizi olarak gösteriliyorO yaşam benim yakın zamanda seyircisiyle buluşmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
O hayat benim dizisi ne zaman başlıyor Fox tv ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyorCok yakında ekranlarda olması beklenen dizinin başrollerini Keremcem ile Ezgi Asaroğlu paylaşacak ayrıca dizide bircok unlu isimde yer alacak Merakla beklenen ve konu başlığımızda da belirttiğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
O hayat benim dizisi ne süre başlıyor Fox tv ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyorÇok yakında ekranlarda olması beklenen dizinin başrollerini Keremcem ile Ezgi Asaroğlu paylaşacak ayrıca dizide birçok meşhur isimde yer alacak Merakla beklenen ve konu başlığımızda da belirttiğimiz gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Yeni döneme argümanlı bir başlangıç yapan "Benim Hayatım" dizisi dikkat çeken oyuncu takımı ve kendine has kıssasıyla herkesten tam not aldı. Pek çok kişi dizinin çekimlerinin yapıldığı kentleri ve semtleri merak ediyor. Pekala, Benim Hayatım dizisi nerede çekiliyor? Benim hayatım dizisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
27 Nisan 2021 günü Netflix'te yayınlanan Fatma dizisi izleyenler tarafından oldukça ilgi görüyor. Netflix'in mini dizilerinden olan Fatma'nın oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Uğur Yücel gibi başarılı isimler başrolde. Peki, dizinin diğer oyuncuları kimlerdir? Dizinin konusu nedir? Detaylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,341Kullanıcılar
ali0035Son üye
Üst Alt