Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O ışıl ışıl bakan gözlerin,yumuşacık ellerin,atamıyorum içimden

O ışıl ışıl bakan gözlerin,yumuşacık ellerin,atamıyorum içimden
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
O ışıl ışıl bakan gözlerin,yumuşacık ellerin,atamıyorum içimden Dilin acı söyledi yüreğimse kabullendi Bugün bir başkaydı yaşam,böylesi duyguları hiç yaşamamıştım Birincil kez ağır geldi masa başında akşam etmek Dokunsalar ağlayacağım güya,yanlız kalmaya hiç bu kadar ihtiyacım olmamıştı Ve gece oldu sen düştün aklıma Bir değiştirme gerçekleştirmek istedimBu gece o uzun yolu yürüyerek evime gidesim geldi Ve yürüdüm, seni düşünerek yürüdüm Ayaklarımın nereye doğru gittiğini paldır küldür yürüdüm Birdenbire gözüm gökyüzüne takıldı,ne kadarda fazla yıldız vardı Uzun vakit sonradan ilk defa gökyüzünü bu değin mavi ve keskin gördüm İstanbul unutulmayacak bir gece yaşıyordu sanki Daha dün gece, birtek yıldız bulamazken gözler, bu gece sokaklar, caddeler yıldızların ışığıyla aydınlanıyordu sanki Bir tarafım acıyorBir tarafım huzurlu böylece karmaşığımki ağlıyormuyum ne Yoksa gözüme tozmu kaçtı? Fakat değil ağlıyorum galiba sözlerin geliyorda aklıma,gözler damla tanecikleriyle Boşaltıyor içimi,yetmiyor bide gülüyorum Ayrıca ağlayıp keza tebessüm etmek böyle birşey oluyor galiba Ne kadarda çok ağlıyorum ben bu aralar yanlızlığımdanmı yahut sensizliğimdenmi!!! Bilmiyorum lakin her zaman ağlamak istiyorum Irmaklar dek ağlamak yolun sonuna kadar gözyaşı dökmek istiyorum Ah bide şu ağlarken aptal gibi gülüyorum öylece anlamsız gülüşler Seninle yaşadığım günler anısınamı gülüyorum acaba!!! Yol sonuna geliyorumSokaklar ne değin sessiz, kimsecikler değil Lakin kim olabilirki saat gecenin ikisi, günden güne daha bir yanlızlaşıyorum Biliyormusun, bazen tanımadığım yüzleri bile özlüyorum Bu yüzdende ara sıra gidesim geliyor en kalabalık semtlere, insanlar aralarında yürüyesim geliyor Fakat yapamıyorum, gözyaşlarımı kimselere göstermek istemiyorum Galiba bu yüzden çoğu süre yanlızlığı seciyorum Gittiğin günden beri heryer bakımlı, her yer sıkıcı, her yer bunaltıcı Seni unutmaya yeğliyorum kendimi binbir çaba sarfediyorum, ama her dafasında sözlerin çınlıyor kulaklarımda,ağlayışın geliyor aklıma O parıl parıl bakan gözlerin,yumuşacık ellerin,atamıyorum içimden sana kıymaktansa kendime kıymayı seçim ediyorum Her ne dek sözün acıtsada yüreğim o acıyı kabul buyursada olmuyor yapamıyorum Ben seni unutamıyorum alinti  

858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt