Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

o kacıyor ben kovalıyorum bunun anlamı nedir sizce ve ne yapmalıyım?

o kacıyor ben kovalıyorum bunun anlamı nedir sizce ve ne yapmalıyım?
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar sevdigim bir kız var fakat son zamanlarda hic görüsemiyoruz nedenini bilmiyorum en son beni onun için manâlı oln birseye cagırmıstı bende gitmistim lakin pozitif kalamamıstım ve erken cıkmıstım o günden sonradan nerdeyse hergün konustugum kız kayboldu ortalıklardan msne hergün giren kız haftalardır msne girmiyor ve bende engellendigimi düsünüyorum fakat hangi amaçla engelledigini bilmiyorum facede aralıksız görüyorum oradan yazıyorum falan resimlerine cevaplarıda bayağı geliyor mesaj attıgım zamanda tekrar sıradan sıcak yanıt geliyor soguk oldugunu hissetmiyorum tam böle bir koşul oldu sanki o kacıyor ben kovalıyorum sizce ne yapmalıyım bundan sora?bu kız beni seviyor olabilirmi cunku bi arkadasını ayarlamasını istemistim birtürlü ayarlamamıstı aralıksız konuscam konuscam deyip oyalıyordu beni neden konusmadıgını birtürlü anlayamamıstım sizce neden böyle yapıyor o da seviyormudur?

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt