iltasyazilim
FD Üye
Öncelikle Herkese Slmlar Bizim Evin Ordan Sürekli Bi Kız Gecerdi Bunu Birincil Gördüqümde Bi iki Sefer Göz Göze Geldik Haftada 3 kere Gecer Okududuqu için 1 15 Ay Felan Bakıştık Daha Sonra Dedim Kendi Kendime Gidip Tanısma Teklifi Edim Bi Gün Bekldm Onu Geçti Gitti Yanımdan Arkasında Gittim Bakar mısın Dedim Arkasını Döndü Tanışabilir miyiz Dedim? Boynunu Hafif Sağa Dürüst Bükerek üzüLmüs Gibi haayır Dedi Peki Dedim Gittim ( Birincil Defa Birine Tanısma Teklif Ediorum ) Aradan 2 Hafta Felan Geçti Bu Esnada Bakışıoruz Dedim Tekrar Teklif Edeyim Yeniden Gecio Gittim Kararında Kararlımısın Dedim Evet Belirli Dedi Ben Kimseyle Çıkmadım Çıkmam da Dedi En AZından Arkadas oLalım Dedim Git Bi Sürü Kız Var onLArLar Dost oL Dedi Yeniden Peki Dedim Arkamı Döndüm Gittim Kızla Göz Göze Gelince Kalbim Yerinden Fırlıcak Gibi oLuodu Ne Diceqimi Unutturuyordu Bana 1 Ay felan Değin Gecti Şans Eseri Bi meslek merkezinde Karşılastım Onunla Birincil Kez Gitmistim Oraya O da Birincil KERE Gitmisti Sanırım Merenden iniyorum Bi Baktım Asaqidan Birisi Bana Bakıo Yanından Gectim Ya Burda Dedi Muhasebeci Varmis Dedi ismini Felan Söyledi KAfamı Cevirdim Bi Baktım O Ayrım Etmemistim o oLduqunu Elim Ayaqıma Dolastı Ya Ben de Ilk Defa Geliyorum Dedim Hmm O Kadar mi Dedi Evet dedim Cilalı Gerçi Saool Dedi imaLı imaLı Kayda Değer Deil dedim Döndüm Gittim Merenden Asaqiya indigim Esnada Assaqıda da Kız Arkadası Duruor mus Ona Beni sinyâl Edior ARkamdan Kız Bi ona bakıo noldu die bi bana aradan 1 ay Gecti O qünden Beri Görmedim Onu Ve Hiç Bi Kızı Görür Görmez Bole Elim Ayaqım tutusmamıstı Sizce Niçin kabul Etmiyor? Neden Değil Dediqi Halde Gözleri Evet Dercesine Bakıor? Yardımlarınız için Çok Teşekkür Şimdiden Birazcık uzun oLdu kBakmayın