O küpe ne evladım kupe mi takiyosun sen ? (dikiz aynasindan zorlukla goruyor) ha evet baban kizmiyor mu ? yok kizmiyor benim oglan yapicak o kupeyi hmm ben sagda iniyim o küpeyi niçin takıyon yeğenim? ya amca böle daha bi trendy oluorum, alemlere akıyorum, böle şıngırlı mıngırlı, yeni moda aa kız mısın sen evladım? görememişim pardon ay o ne demek kız erkek çocuk kızım ben gözünü oyarım çek kenara inicem imdat Kulağına küpemi taktın? Değil el bombası patladı yanımda şarapnel parçası o hastaneye gidiyomda Dalgamı geçiyon karı kılıklı Evet O küpe ne lan? + Böle kulaga takilir Bilioz lan Onun erkek icin olanindan yok muydu? + Ne o, kocana mi alcan? O küpe ne lan + dedin ya küpe işte tabii o küpe ne lan ne küpesi kulağındaki küpe kulağımda küpe falan değil nan uzakta dur benden sen birazdan dudağında dudak boyası varda dersin ne diyon nan bal gibi küpe işte sen bana sulanıyosun anladım ben ağzını burnunu dağıtcam o olcak o küpe ne armağan kim armağan etti kankim kankin sana yazıyomu eee yaz mı yo duuu son gördüğümde nan yazıyomu sence sende taktın küpeyi gel tak diyosun yani çıkar çıkar şunu bana ne olum sen tercihini yapmışsın :laugh::laugh::laugh: