Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O mükemmel bir insan ve kaybetmek istemiyorum

O mükemmel bir insan ve kaybetmek istemiyorum
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kafayı yiyicem konu vardı fakat her tarafta acmak istedim

Kız arkadasim yasadigim bir olay ile ondan uzaklastim hissizleştim soğudum benzeri sevmiyor gibiyim Bunu çevremdekilerle paylaştığımda HEVESini aldın ya da ELDE ettin aşık değildin diyorlar Fakat ben bunu kendime yakıştıramıyorum

Şimdi size soruyorum, ARZU; o üzülmesin diye her şeyi yapmak mıydı? Arzu haklı oldugu durumda bile özür istemek miydi? Heves gözlerine bakıp doyamamak mıydı? Tutku onun yanındayken bütün dünyayı hatırlamamak mıydı? Arzu onun için uyumayan kalmak mıydı? Heves konuşamadığın her saniye için üzülmek miydi? Heves ağız dalaşı edince giden dakikalara kıyıp al işte 20 dakikamız gitti diye üzülmek miydi? Arzu gururlu bir şekilde onu herkese anlatmak mıydı? Tutku onunla bir gelecek koymak için sabırsızlanmak mıydı? Heves insana birincil defa 21 yaşındayken işte bu AŞK dedirtirmiydi? Arkadaşlar size soruyorum TUTKU bu mu? yoksa bu anlattıklarım AŞK mı? Ben çok baskı dönemler geçiyorum ona karşı eskisi gibi edinmek için çabalıyorum Fakat içimden yarı bişeyler koptu eskisi gibi olamıyorum

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt