Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

O Ses Türkiye Ayda Mosharraf Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

O Ses Türkiye Ayda Mosharraf Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
O Ses Türkiye Ayda'nın Yaşı Memleketi

O ses Türkiye yarışmasında bu akşamki bölümde benzeri finale kalan Ayda Mosharraf 22 yaşında Ayda'nın doğum yeri İsveç ve annesi bir türk Ayda'nın babası ise İranlı Bu özel ve etkin sesin kökeninde İran Müziğinin etkilerini de bakmak olası

10 yaşında şarkı söylemeye başlayan Ayda'nın en büyük gerçek dışı ise Erovizyona bulunma Umarız bu yolda ilerlerÖzellikle Halil Sezainin Ayaklanma şarkısıyla yarışmada çıkış yapan Ayda, yarı finale giderken de Yıldız Tilbenin Beni Benden Alırsan şarkısını söyledi ve seyircileri büyüledi *

Similar threads

O Ses Turkiye Ayda'nın Yaşı Memleketi imagesosesturkiyeaydamosharrafkimdirnerelikacyasinda5af91683e6420 O ses Turkiye yarışmasında bu akşamki bolumde yarı finale kalan Ayda Mosharraf 22 yaşında Ayda'nın doğum yeri İsvec ve annesi bir turk Ayda'nın babası ise İranlı Bu ozel ve etkili sesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
O Ses Türkiye Ayda Mosharraf Kimdir O Ses Türkiye yarışmacılarından olan Ayda Mosharraf İngiltere doğumlu 22 yaşındaki bu hoş sesli yarışmacı Oses Türkiye yarışmasında Murat Boz'un takımınd ayer alıyorSon performansında söylediği Halil Sezai nin Ayaklanma adlı şarkısıyla izleyenleri ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
O Ses Turkiye Ayda Mosharraf Kimdir O Ses Turkiye yarışmacılarından olan Ayda Mosharraf İngiltere doğumlu 22 yaşındaki bu guzel sesli yarışmacı Oses Turkiye yarışmasında Murat Boz'un takımınd ayer alıyorSon performansında soylediği Halil Sezai nin İsyan adlı şarkısıyla izleyenleri ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
O Ses Turkiye Ayda Mosharraf İsyan Şarkı Sozleri O Ses Turkiye Yarışmasında Birinciliğe bir adım kala Ayda'nın soylediği İsyan şarkısının sozleri İsyan Şarkı Sozu Benim bu derdim Ne yağan yağmurdan Ne yalancı sonbahardan Ne bomboş sokaklardan Kırılmış her yanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
O Ses Turkiye Ayda Mosharraf Uzun İnce Bir Yoldayım Sozleri 4 Şubat O Ses Turkiye'de gecen hafta Halil Sezai'den İsyan parcasını seslendiren ve buyuk ilgi goren Ayda bu hafta da Aşık Veysel`den Uzun İnce Bir Yoldayım parcasıyla buyuk ilgi gorup ortalığı yıkan aydan yarı finale yukselmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt