Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

O Ses Turkiye Ayda Mosharraf Kimdir Nereli Kac Yaşında?

O Ses Turkiye Ayda Mosharraf Kimdir Nereli Kac Yaşında?
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Ayda'nın Yaşı Memleketi

imagesosesturkiyeaydamosharrafkimdirnerelikacyasinda5af91683e6420

O ses Turkiye yarışmasında bu akşamki bolumde yarı finale kalan Ayda Mosharraf 22 yaşında Ayda'nın doğum yeri İsvec ve annesi bir turk Ayda'nın babası ise İranlı Bu ozel ve etkili sesin kokeninde İran Muziğinin etkilerini de gormek mumkun

10 yaşında şarkı soylemeye başlayan Ayda'nın en buyuk hayali ise Erovizyona katılmak Umarız bu yolda ilerlerOzellikle Halil Sezainin İsyan şarkısıyla yarışmada cıkış yapan Ayda, yarı finale giderken de Yıldız Tilbenin Beni Benden Alırsan şarkısını soyledi ve seyircileri buyuledi

Similar threads

O Ses Türkiye Ayda'nın Yaşı Memleketi O ses Türkiye yarışmasında bu akşamki bölümde benzeri finale kalan Ayda Mosharraf 22 yaşında Ayda'nın doğum yeri İsveç ve annesi bir türk Ayda'nın babası ise İranlı Bu özel ve etkin sesin kökeninde İran Müziğinin etkilerini de bakmak olası 10 yaşında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
O Ses Turkiye Ayda Mosharraf Kimdir O Ses Turkiye yarışmacılarından olan Ayda Mosharraf İngiltere doğumlu 22 yaşındaki bu guzel sesli yarışmacı Oses Turkiye yarışmasında Murat Boz'un takımınd ayer alıyorSon performansında soylediği Halil Sezai nin İsyan adlı şarkısıyla izleyenleri ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
O Ses Türkiye Ayda Mosharraf Kimdir O Ses Türkiye yarışmacılarından olan Ayda Mosharraf İngiltere doğumlu 22 yaşındaki bu hoş sesli yarışmacı Oses Türkiye yarışmasında Murat Boz'un takımınd ayer alıyorSon performansında söylediği Halil Sezai nin Ayaklanma adlı şarkısıyla izleyenleri ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
O Ses Turkiye Ayda Mosharraf İsyan Şarkı Sozleri O Ses Turkiye Yarışmasında Birinciliğe bir adım kala Ayda'nın soylediği İsyan şarkısının sozleri İsyan Şarkı Sozu Benim bu derdim Ne yağan yağmurdan Ne yalancı sonbahardan Ne bomboş sokaklardan Kırılmış her yanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
O Ses Turkiye Ayda İsyan Şarkı Sozleri O ses Turkiye Murat Boz'un takımında yer alan Ayda'nın seslendiği ve herkesi buyulediği şarkının sozleriŞarkısın soz ve muziği Halil Sezai Paracıkoğlu'na ait işte o şarkısının sozleri İsyan Şarkı Sozu Benim bu derdim Ne yağan yağmurdan Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt