Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O Ses Turkiye Cansu Cebi Son Mektup Şarkı Sozu

O Ses Turkiye Cansu Cebi Son Mektup Şarkı Sozu
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Cansu Cebi Son Mektup Şarkı Sozu 4 Şubat

O Ses Turkiye Mustafa Sandal'ın takımınd ayer alan Cansu Cebi'nin soylediği son mektup şarkısının sozleri

Yazdığın son mektup şu an elimde
Okuyup ağlıyorum her kelimede
Demek ki yalanmış aşkın sevginde
Mutlu ol diyorsun sensiz olur mu
Teselli artık neyi değiştirir ki
Elinle kabrimi kazdın demek ki
Ben zaten dunyada gun gormedim ki
Son darbeyi vurdun bu son mektupla
Ayrılsak ta mutluluk dilerim sana
Katlanmak zorundayım goz yaşlarıma
Yazdığın haberin her satırına
Ecelimi kazsan da şu son mektupla
Demek ki sevenler boyle yanarmış
Tanrının verdiği canı kul alırmış
Benim kaderimde de ayrılmak varmış
Her şeyi anladım bu son mektupla
Teselli artık neyi değiştirir ki
Elinle kabrimi kazdın demek ki
Ben zaten dunyada gun gormedim ki
Son darbeyi vurdun bu son mektupla

Similar threads

Zerrin Özer Son Mektup Yazdığın son mektup şu lahza elimde Okuyup ağlıyorum her kelimede Demek ancak yalanmış aşkın sevginde Mutlu ol diyorsun sensiz olur mu Avuntu bundan böyle neyi değiştirir fakat Elinle kabrimi kazdın seslenmek ama Ben zaten dünyada gün görmedim ancak Son darbeyi vurdun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Cansu Ceren Gonen Unzile şarkı sozu O Ses Turkiye Cansu Ceren Gonen Unzile O ses Turkiye yarışmasında Cansu Ceren Gonen'in soylediği Unzile şarkısının sozleri: Unzile insan dolu On kardeş beşi olu Buyudukce unufak Ve gelir de gorucu İnci gibi dişi Gorucu bilir işi Soğudum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
O Ses Turkiye Onur'un Soylediği Islak Islak Şarkı Sozu 4 Şubat O Ses turkiye yarışmacılarından Onur'un soylediği Islak Islak şarkısının sozleriOnur Barış Akarsuya benzerliğ ile dikkat ceken bir yarışmacı Barış Akarsu'nun annesi Onur icin O Ses Turkiye yarışmasına geldiğini soyledi o anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
O Ses Turkiye Samet'in Soylediği Kal Benim icin Şarkı sozu 4 Şubat O Ses Turkiye yarışmasında 4 şubat akşamı Samet'in seslendirdiği Kal Benim icin şarkı sozleri Ayrılıktan yana kac şarkı varsa Hepsini bu akşam cal benim icin Tum zarar ziyanın hesabı bende Birkac sitem daha kal benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Avrupa'dan doktor getirildiğinde iş işten geçmiş olacaktı, Mustafa Kemal, yaşamının son günlerine giriyordu ama ebediyen bizimle kalacaktı... 31 Temmuz 1938 / "Sonuç, ciddi ve vahimdir." 1 Temmuz günü önce Dr. Eppinger İstanbul'a geldi ve diğer meslektaşını beklemeden hemen Atatürk'ü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt