O Ses Türkiye Fırat Akçan Dile Basit şarkı sözü O Ses Türkiye Fırat Akçan Dile Basit şarkı sözü 8 Ocak Fırat Akçan 8 ocakta söylediği şarkı O Ses Türkiye Dile Basit şarkısının sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda O Ses türkiye yarışmasında Fırat Akçan'ın seslendirdiği Dile Kolay adlı şarkının sözlerini, sizlerle paylaşıyoruz 1549251926 1549251926 osesturkiyefiratakcandilekolaysarkisozu5c57b55aa1aa2osesturkiyefiratakcandilekolaysarkisozu5c57b55aa1aa2osesturkiyefiratakcandilekolaysarkisozu5c57b55aa1aa2 Ağlıyorsun derdin mi var Aşık mısın benim dek Çaresini kimler arar Bu aşk neler neler yapar Delisin Mecnun misali Ecel bu dinlemez mani Yalandır herşey bu sahi Yaradan bilir bu hali bile bile düştünse sen O dinlemez canım dersen Peşindedir kaçıp gitsen Bırakmaz ki öldürmeden Sonu yok bu sevgi böyle Kırılır bir tek sözünle Yaş olur akar gözünde Yaradır kanar gönülde Unut seslenmek dile basit Ateş düştüğü yeri yakar Anlamaz ancak o zalim yar Gezer gezer uzak bakar Seni ben ben işte böyle Severim böyle sevince Yaşarım güzelliğince Solarım seninle bende