Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

O Ses Türkiye Melis Kar Aşk Herşeyi Affeder mi şarkı sözü

O Ses Türkiye Melis Kar Aşk Herşeyi Affeder mi şarkı sözü
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
O Ses Türkiye Melis Kar Aşk Herşeyi Affeder mi şarkı sözü Melis Kar O Ses Türkiye 12 Şubat Melis Kar 12 şubatta söylediği şarkı Aşk Herşeyi Affeder mi Melis Kar Aşk Herşeyi Affeder mi şarkı sözü 12 Şubat gecesi O Ses Türkiye yarımasında, Arzu Tekin'in eski ve hit şarkılarından biri olan Aşk Herşeyi Affeder mi adlı şarkıyı Melis Kar seslendirdi ve az kalsın şarkıya tekrar can verdi Biz de o şarkının sözlerini sizlerle bu sayfamızda paylaşıyoruz Melek'ler 1549250985 1549250985 osesturkiyemeliskaraskherseyiaffedermisarkisozu5c57b1ad2de21osesturkiyemeliskaraskherseyiaffedermisarkisozu5c57b1ad2de21osesturkiyemeliskaraskherseyiaffedermisarkisozu5c57b1ad2de21 Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hürmeten Aşk herşeyi affeder mi Çok üzgünüm isteksiz olarak Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım Fazla üzgünüm gönülsüzce Bir bakışa aldandım İnan bana tüm sabah Pişmanlıktan ağladım Aşk her şeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi Hoş günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi? Aşk her şeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi? Çok üzgünüm gönülsüzce Seni dün gece aldattım Kim olduğu önemli değil Sana bağlanmaktan kaçtım Çok üzgünüm isteksiz olarak Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım Aşk her şeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Hoş günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi Aşk her şeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Hoş günlerin hatrına Aşk her şeyi affeder mi Isteksiz olmadı farkettim Yaşlarım akmadı yalan söyledim Aşk beni affetmez sen söyledin Derdime tasama cevap verdin Nefret Edilen Şey yok doğrusu vicdan azabı Bağlılık bu oyun da bir aptallık Kumarbaz ruhumla seni aldattım Bu oyunu gerçekten ben kazandım Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Hoş günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Aşk hep bizi es geçer mi Derdim tasama tedavi olur mu O gece olanların herkes Affedilir ve kazanç geçer mi  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt