Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

O Ses Turkiye Melis Kar Duvar şarkısı 29 Ocak

O Ses Turkiye Melis Kar Duvar şarkısı 29 Ocak
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Melis Kar 29 ocakta soylediği şarkı Duvar
Melis Kar O Ses Turkiye 29 Ocak

Melis Kar duvar şarkı sozu

Seninle bir daha aynı yolda yurumem
Seninle yuruyene yolda tuzaklar var
Bir daha asla dokunmam tenine
Senin teninden once duvarların var
Ben o duvarlara carpa carpa
Nasır tuttum , ağlaya ağlaya
Yosun tuttum
Derin bir nefes alır gibi batıyoruz
Yukumuz ağır
Yeni bir soz soylemek icin
Olmek mi gerekir?
Hadi bir cesaret sende taşın altına koy elini
İnadına inadına sevişmeli bağır cağır

Similar threads

Zeynep Casalini Duvar Zeynep Casalini Duvar şarkı sozu Zeynep Casalini Duvar şarkı sozleri Seninle bir daha aynı yolda yurumem Seninle yuruyene yolda tuzakların var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden once duvarların var Ben o duvarlara carpa carpa nasır tuttum Ağlaya ağlaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Fettah Can Duvar şarkısı sozu Fettah Can Duvar şarkı sozleri Seninle bir daha aynı yolda yurumem Seninle yuruyene yolda tuzaklar var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden once duvarların var Ben o duvarlara carpa carpa Nasır tuttum , ağlaya ağlaya Yosun tuttum Derin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Fettah Can Duvar Şarkı Sozleri Fettah Can Duvar Şarkı Sozu 2019 Seninle bir daha aynı yolda yurumem Seninle yuruyene yolda tuzaklar var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden once duvarların var Ben o duvarlara carpa carpa Nasır tuttum , ağlaya ağlaya Yosun tuttum Derin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Fettah Can Duvar şarkı sözü Fettah Can Duvar şarkısı sözü Fettah Can Duvar şarkı sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda Fettah Can'ın albümünde bulunan Duvar adlı şarkının sözlerini sizlerle ve bütün misafirlerimizle paylaşıyoruzfettahcanduvarsarkisozu5c57ae6538460alt 1549250145...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Melis Kar 15 ocakta soylediği şarkı Sil baştan O Ses Turkiye Melis Kar 15 Ocak O ses Turkiye Melis Kar Sil baştan şarkı sozu Gucun var mi sevgilim, Derin sularda inci tanesi aramaya? Cesaretin kaldiysa Hala benle asktan konusmaya Soyle canim sevgilim Hayat bize oyun oynuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt