Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O ses Türkiye Nursena Ökten Gidiyorum şarkı sözü

O ses Türkiye Nursena Ökten Gidiyorum şarkı sözü
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
O ses Türkiye Nursena Ökten Gidiyorum şarkı sözü Nur sena Ökten 8 ocakta söylediği şarkı Gidiyorum O ses Türkiye Nursena Ökten 8 Ocak 8 Ocak akşamı ekranlarda bulunan O Ses Türkiye yarışmasında Nursena Ökten'in seslendirdiği Gidiyorum adlı şarkı çok alkış topladı Melek'lerim Biz de bu sayfamızda Nursena Ökten'in seslendirdiği gidiyorum şarkısının sözlerini sizlerle paylaşmak istedik 1549251984 1549251984 osesturkiyenursenaoktengidiyorumsarkisozu5c57b594e0b23osesturkiyenursenaoktengidiyorumsarkisozu5c57b594e0b23osesturkiyenursenaoktengidiyorumsarkisozu5c57b594e0b23 Nursena Ökten Gidiyorum şarkı sözü Süre, yalnızca biraz vakit Geçici bu hiddet, bu açgözlülük, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp atamak misali alışılmış Vakit sadece azıcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an Böyle aynı izler etrafında Alışkanlıklarımız bile basmakalıp Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım dahası yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum Zaman sadece biraz vakit Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi Işıkları her zaman yakarım bu korkudan  

858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt