Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O Ses Turkiye Oğuz Berkay Fidan Giden Gunlerim Oldu

O Ses Turkiye Oğuz Berkay Fidan Giden Gunlerim Oldu
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Oğuz Berkay Fidan Giden Gunlerim Oldu 1 Ocak O ses Turkiye
Oğuz Berkay Fidan Giden Gunlerim Oldu şarkı sozu

Oğuz Berkay Fidan Giden Gunlerim Oldu şarkı sozu

Giden gunlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hala
Dile gelmeden duşlerim yalnızlığa
Susman da yeterdi son vermem icin hayatıma
Tum gullerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Gulmen de yeterdi geri gelmem icin hayata

Beni alsalar ipe koysalar
Dayanamaz yine kadere salsalar
Gonlum arıyor titriyorum bak
Sıra gelmeden gidemem ki ben
Tutmaz ellerim seni gormeden
Zaman geciyor bekliyorum bak

Giden gunlerim oldu
Seni anmadım yola bakmadım hala
Susman da yeterdi son vermem icin hayatıma
Tum gullerim soldu
Sana atmadım taraf olmadım asla
Gulmen de yeterdi geri gelmem icin hayata

Dayanamaz yine kadere salsalar
Gonlum arıyor titriyorum bak
Tutmaz ellerim seni gormeden
Zaman geciyor bekliyorum bak

Hala titriyorum bak
Hala bekliyorum baaak

Similar threads

imagesoguzhankocgulbenergenduetigidengunlerimoldu5adaecb26d213 Tu tu tu maşallahhhimagesoguzhankocgulbenergenduetigidengunlerimoldu5adaecb3758b1gifBir gun senin albumunu de dinleriz inşallah Oğuzhaaanimagesoguzhankocgulbenergenduetigidengunlerimoldu5adaecb3758b1gif Ergen’e yeni albumu icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Canımı al Seni alma benden Beni de cal vazgectim kendimden Sevabın kalmasın bana, Gunahın benim boynuma Al ahını Vazgectim Senden (x2) Al canımı deme bana Sar beni son bir kez Daha Guler miydin? Bakar mıydın? Gozlerimden kacar mıydın ? Yine seni sevsem de Kin tutar mıydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Gülben Ergen Giden Günlerim Oldu (ftOğuzhan Koç) Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa susmanda yeterdi son vermem için hayatıma Bütün güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım katiyen Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeterdi geri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Oğuzhan Koç Dışarı Giden Günlerim Oldu AKOR (versiyon 1) dışarı giden günlerim oldu akor beni alsalar akor beni alsalar ipe koysalar giden günlerim oldu tab notaları Am Dışarı Giden günlerim oldu G F Am Seni anmadım yola bakmadım hala G F Dm Dile gelmeden düşlerim yalnızlığa F Dm E DmE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,467Konular
981,174Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt