Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O Ses Turkiye Ozer Balkan Değer mi Hic şarkısı 29 Ocak

O Ses Turkiye Ozer Balkan Değer mi Hic şarkısı 29 Ocak
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
O ses Turkiye Ozer Balkan 29 ocakta soylediği şarkı Değer mi hic
Ozer Balkan O Ses Turkiye 29 Ocak

Ozer Balkan Değer mi Hic şarkı sozu

Bir ruya gorur gibi
Seninle bulutlara uctuğumda
Bir ateş yakar beni
Sevginle tutuştuğumu sanırdım
Yağmur olup damla damla
Operdim operdim dudaklarından
Bir nehir gibi cağlar
Akardım akardım damarlarından
Değer mi hic değer mi hic
Değer mi değer mi değer mi soyle
Bir ruya omur boyu
Surer mi surer mi surer mi boyle
Değer canım değer elbet
Değer bir tanem aşk icin her şeye
Ne hayal nede gercek
Engel mi kanatlanmadan ucmaya

Similar threads

Ozer Balkan 8 ocakta soylediği şarkı O Ses Turkiye Ozer Balkan 8 Ocak Ozer Balkan Islak Islak şarkı sozu Gecenin nemi mi duşmuş gozlerine? Ne olur ıslak ıslak bakma oyle Sacını dok sineme derdini soyle Yeter ki ıslak ıslak bakma oyle Surerim buluttan tarlaları Yağmurlar ekerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Sezen Aksu Değer Mi Hiç Bir rüya görür gibi Seninle bulutlara uçtuğumda Bir alev yakar beni Sevginle tutuştuğumu sanırdım Yağmur olup damla damla Öperdim öperdim dudaklarından Bir akarsu gibi cağlar Akardım akardım damarlarından Değer mi hiç değerinde mi hiç Değerinde mi değer mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
O Ses Turkiye Fatma İşcan 29 ocakta soylediği şarkıBatsın Bu dunya Fatma İşcan O Ses Turkiye 29 ocak Fatma İşcan Batsın Bu Dunya şarkı sozu Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin boylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun Batsın bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
O Ses Turkiye Melis Kar 29 ocakta soylediği şarkı Duvar Melis Kar O Ses Turkiye 29 Ocak Melis Kar duvar şarkı sozu Seninle bir daha aynı yolda yurumem Seninle yuruyene yolda tuzaklar var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden once duvarların var Ben o duvarlara carpa carpa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
O Ses Turkiye Derya Avcı 29 ocakta soylediği şarkı Dido Derya Avcı 29 Ocak O Ses Turkiye Derya Avcı Dido şarkı sozu Dağlarda gezen kartalım kırıldımı kanatların Can mı cıktı boğazından niye duştun duz tarlaya Tut elimden kalk gidilim uy gidelim ziganaya Na ni na dido dido anam dido...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt