Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

O Ses Türkiye Pelin Kırım Kaderimin Oyunu şarkısı

O Ses Türkiye Pelin Kırım Kaderimin Oyunu şarkısı
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
O Ses Türkiye Pelin Kırım Kaderimin Oyunu şarkısı Pelin Kırım 8 ocakta söylediği şarkı Kaderimin oyunu sözleri O Ses Türkiye Pelin Kırım Kaderimin Oyunu 8 ocak Kaderimin Oyunu şarkısının sözleri Merhaba Melek'ler, 8 Ocak akşamı O Ses türkiye yarışmasında Pelin Kırım'ın seslendirdiği Kaderimin Oyunu adlı şarkının sözlerini bu sayfamızda paylaşıyoruz 1549251921 1549251921 osesturkiyepelinkirimkaderiminoyunusarkisi5c57b55578414pngosesturkiyepelinkirimkaderiminoyunusarkisi5c57b55578414pngosesturkiyepelinkirimkaderiminoyunusarkisi5c57b55578414png Ne sevenim var ne soranım var Pek yalnızım oysa Çilesiz günüm yok tasa ararsan çok Böylece dertliyim ama Bana kaderimin bir oyunumu bu Aldı sevdiğimi verdi zulumu Dünyaya doymadan geçip gideceğim Yoksa yaşamanın kanunu mu bu Bıktım bundan böyle yaşamaktan Çekmekle bitermi bu yaşam yolu ah ah Bu yalnızlık bu dertler Bekleyeceğim bekleyeceğim Geri dönmese bile Alıştım kaderin zulmüne artık Bana gülmese bile Geri dönmez bundan böyle dışarı giden sevgililer Her ümit ufkunda ağlıyor gözler Bitmez Tükenmez çilenin derdin sarhoşuyum Kahredip geçiyor en güzel günler Bıktım bundan böyle yaşamaktan Çekmekle bitermi bu yaşam yolu ah ah Bu yalnızlık bu dertler  

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt