Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

O Ses Turkiye Samet'in Soylediği Kal Benim icin Şarkı sozu

O Ses Turkiye Samet'in Soylediği Kal Benim icin Şarkı sozu
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
O Ses Turkiye Samet'in Soylediği Kal Benim icin Şarkı sozu 4 Şubat

O Ses Turkiye yarışmasında 4 şubat akşamı Samet'in seslendirdiği Kal Benim icin şarkı sozleri

Ayrılıktan yana kac şarkı varsa
Hepsini bu akşam cal benim icin
Tum zarar ziyanın hesabı bende
Birkac sitem daha kal benim icin

Pişmanlık duyup da bir gun anarsan
'nerdeyim, nasılım' diye sorarsan

Bir ayrılık şarkısı sec
Sessizce cal benim icin

Yureğin ellerimde oylece kal benim icin

Aynanın karşısına gec
Yuzune bak benim icin
Eğer ki ağlıyorsan
Bu yaşlar bizim icin

Bende emanetin her neyin varsa
Al da mabed'imi yık benim icin
Boyle paramparca yaşamaktansa
Kalbime bir kurşun sık benim icin

Similar threads

Ayriliktan yanlamasına kac sarki varsa ayrılıktan yana kaç şarkı varsa ayrılıktan bu yanlamasına ayriliktan kaç şarkı varsa sözleri Ayriliktan yana kac sarki varsa Hepsini bu aksam cal benim icin Tüm hasar ziyanin hesabi bende Bir kac sitem daha kal benim icin Pismanlik duyupta birgün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
O Ses Turkiye Onur'un Soylediği Islak Islak Şarkı Sozu 4 Şubat O Ses turkiye yarışmacılarından Onur'un soylediği Islak Islak şarkısının sozleriOnur Barış Akarsuya benzerliğ ile dikkat ceken bir yarışmacı Barış Akarsu'nun annesi Onur icin O Ses Turkiye yarışmasına geldiğini soyledi o anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
O Ses Turkiye Fırat Akcan 5 şubatta soylediği şarkı Hata Fırat Akcan O Ses Turkiye 5 Şubat Fırat Akcan hata şarkı sozu Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Gunahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yureğimden zincire vurulmuşum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
O Ses Turkiye Ayda Mosharraf İsyan Şarkı Sozleri O Ses Turkiye Yarışmasında Birinciliğe bir adım kala Ayda'nın soylediği İsyan şarkısının sozleri İsyan Şarkı Sozu Benim bu derdim Ne yağan yağmurdan Ne yalancı sonbahardan Ne bomboş sokaklardan Kırılmış her yanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
O Ses Turkiye Mustafa Bozkurt'tun Soylediği Şarkı 4 Şubat O Ses Turkiye Mustafa Bozkurt'un seslendirdiği Nereden Bileceksiniz Şarkı Sozu Ustum başım toz icinde Onum arkam pus icinde Sakallarım pas icinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt