O Ses Türkiyeye Bomba Gibi Bir Jüri Üyesi! o ses türkiye o ses türkiye jürisi o ses türkiye yeni jüri üyesi Sevgili melekler, başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı Mesut Yar'ın programına katıldı ve yarışmaları hakkında bir takım açıklamalarda bulundu O Ses Türkiye yarışmasına bomba gibi bir jüri üyesi katılacağını açıklayan Ilıcalı bakın diğer ne gibi talimatlar yapmış 8480 8480 osesturkiyeyebombagibibirjuriuyesi5c4dfb75b460eosesturkiyeyebombagibibirjuriuyesi5c4dfb75b460e 226 340 osesturkiyejpg8480 O Ses Türkiyeye Bomba Gibi Bir Jüri Üyesi! osesturkiyejpg8480 O Ses Türkiyeye Bomba Gibi Bir Jüri Üyesi! O SES TÜRKİYE'YE BOMBA JÜRİ ÜYESİ O Ses Türkiye'ye bomba bir jüri üyesinin dahil olacağını açıklayan ünlü televizyoncu Ilıcalı, yeni ismi çok yakında açıklayağını söyledi KABILIYET SİZSİNİZ FAZLA FARKLI OLACAKKabiliyet Sizsiniz Türkiye yarışmasında Sergen'in yerine gelen Eser Yenenler'in müthiş bir kabiliyet olduğunu açıklayan Ilıcalı, Kabiliyet Sizsiniz'de bundan böyle yeni bir dönem başlıyor Sergen çok sevdiğim birisi Kendisiyle iki takvim uzlaşma yapmıştık ve sona erdi Yeni jüri üyesi Eser Yenenler'i O Ses Türkiye'nin yeni yıl programında görmüştüm ve hayatımda Cem Yılmaz'la birlikte beni en fazla güldüren birey olmuştu Eser mükemmel bir kabiliyet ve ondan sonra peşine düşüp takip ettik kendisini anlaştık yeni sezon için Eser forvet olacak golleri atacak, Hülya ve ben ise forvet arkası olacağızbiçiminde konuştu SURVİVOR İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYORSurvivor'un yeni sezon çalışmalarına demin başlamadıklarını söyleyen Ilıcalı, Survivor için Eylül ayında çalışmalara başlayacağız şu anda ne aklımızdan geçen ne de anlaştığımız birisi vardedi 2019'DE YEPYENİ BİR PROGRAM GELİYORYeni sezondaki Survivor, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarının gerisinde yeni bir projeye başlayacaklarını da açıklayan Ilıcalı, 2019 Haziran ayında fazla değişik formattaki bir programla ekranda yer alacaklarını kaydetti