Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

O Ses Türkiye'de ilginç anlar! Yarışmacıyı desteklemeye gelen kişi şaşırttı

O Ses Türkiye'de ilginç anlar! Yarışmacıyı desteklemeye gelen kişi şaşırttı
0
40

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
o_ses_turkiyede_ilginc_anlar_yarismaciyi_desteklemeye_gelen_kisi_sasirtti_1637567113_0513.jpg

Yılların sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'de bir ilk gerçekleşti. Yarışmacıyı desteklemeye belediye başkanının gelmesi, jüri ve Acun Ilıcalı'yı şaşırttı.

Tv8 ekranlarında yer alan ve yıllardır en çok izlenen ses yarışması olan O Ses Türkiye'de şaşırtan bir olay yaşandı. Devrim Seyrek isimli vatandaş O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Yarışmaya 'Kerkük Zindanı' şarkısını yorumlayarak katılan Seyrek, mesai saatlerinin dışında akşamları müzisyenlik yaptığını belirtti.

IJ1Oa_1637567178_899.jpg

Seyrek'i desteklemek için sahne arkasında bekleyen isim Acun Ilıcalı ve jüriyi şaşırttı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay katıldı. 

Seyrek’e destek olmak için geldiklerini belirten Başkan İnce, “Hoş bulduk Acun Bey. Ne kadar güzel burada sizinle birlikte olmak, biz de bu heyecanı yaşıyoruz. Devrim’in bize en ihtiyaç duyduğu günde yanında olmak çok güzel” dedi. Programın sunucusu Acun Ilıcalı’nın "Ümitli misiniz?" sorusu üzerine Başkan İnce, Seyrek’e inandığını belirtti.

6W5Nz_1637567311_5556.jpg

Başkan İnce, Seyrek’in kısa zaman önce yakınlarını yitirdiğini söyleyerek şunları belirtti:

“Baştan beri kendisine inanırım. Gençliği de Güzelbahçe’de ona emanet ettim. Benim gençlik koordinatörüm kendisi. Aynı zamanda da müzik konusunda kendisine çok güveniyordum. Özellikle böyle bir günde özellikle Devrim’in çok sevdiklerini çok kısa bir zaman önce yitirdiği hasta yakınları… Dedim ki; Devrim’in bugünkü gününde dostlarının belki burada olmamalıydım, onlar olmalıydı. Böyle bir eksik varsa tamamlayacak olan birisi varsa -Güzelbahçeli bir vatandaş bile olsa - ben olmalıyım. Ve sizlerle birlikte oldum.” 

pS7G8_1637567401_6153.jpg

Seyrek'e jürilerden Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş programın formatı gereği dönerek bir üst tura taşımak için destek verdiklerini belirttiler.