Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

o sihirli iki kelime halleri

o sihirli iki kelime halleri
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
o sihirli iki sözcük halleri kelimenin halleri Sevgilinizin ağzından dinlemek istediğiniz yalnızca iki sözcük var fakat o bu kelimeleri söylememekte ısrar ediyor Onun gün içinde size en az 10 kere ‘Seni Seviyorum’ dediğini ama sizin bunların hiçbirini duymadığınızı söylesek bize inanır mısınız? Nasıl mı söylüyor? Ast ancak yaptığı hareketlerle bunu içinden dile getiriyor Nasıl hareketlerle mi? Gelin her zaman birlikte bir göz atalım: Onu gözlerinizin içine bakarken yakaladınız Gözler bir erkeğin yalnızca ruhunu değil bununla beraber kalbinin derinliklerini belirten pencerelerdir Erkeklerin iki çeşitlilik ‘Seni Seviyorum’ bakışı vardır Bunlardan ilki ‘rahat görüntü’tır 30 yaşındaki Eren kendi ‘dar gösterme’ını şöyle anlatıyor: ‘Bir partide kız arkadaşımı arkadaşlarıyla konuşurken, gülüşürken izlemek hoşuma gidiyor Ona uzak bakarak ‘bu inanılmaz kızı hak etmek için ne yaptım ben?’ diye geçiriyorum içimden’ İkinci gösterme ise ‘değişmez gösterme’tır Erkekler birçok süre duygularını karşısındaki insana göstermeye çekinir Eğer onu gözlerinizin içine uzun uzun bakarken yakalarsanız bilin fakat üstüne geçirdiği kalın kalkanını indirmeye başlamış ve sizi iç dünyasına almaya hazırlanmaya başlamıştır Buzdolabını sizin sevdiğiniz yiyeceklerle dolduruyor Sevgilinizin evindesiniz Canınız limonlu soda içmek istedi fakat onun soda sevmediğini bildiğinizden böyle bir içeceği onun evinde bulgu şansınız değil Susuzluğunuzu giderecek başka bir şey bulmaya mutfağa gidiyorsunuz O da ne buzdolabında limonsu sodalar duruyor Veya alışveriş listesine göz attığınızda sevdiğiniz şekerlerin veya kullandığınız deodorantın alınacaklar listesinde olduğunu fark ediyorsunuz Bu adam sizi seviyor, bundan muhakkak olun Alp bu konuyla ilgili çarpıcı bir misal veriyor: ‘Bir gün sevgilimin sevdiği diyet sodayı da alışveriş listesine yazdığımı fark ettim ve onun hayatımda ne kadar manâlı bir yerde durduğunu anladım O lahza ona aşık olduğum gerçeğiyle yüzleştim’ İnsanların içinde yanınızda duruyor Beraber dışarı çıktığınızda erkek arkadaşınızın durduğu yer, sizin onun hayatındaki yeriniz hakkında fazla şey söyler 31 yaşındaki Serdar konuyla ilgili düşüncelerini dile getirirken şöyle konuşuyor: ‘Eğer hala ‘hanımefendi doğru’nun peşindeyse bir erkek girdiği her ortamda her yeri gözleriyle tarar Eğer bir erkek birlikte olduğu kadına duyduğu hislerden belirli değilse o süre onun bütün yanında durmak yerine biraz uzağında kalmayı seçim eder Fakat eğer aşıksa o süre gözlerinin hiçbir yere kaymadığını kullanmak için sevgilisinin yanından hiçbir yere ayrılmaz Bu davranışıyla da çevresine ‘birlikte olduğum biri var’ mesajı verir’ Telefonuna cevap vermenize izin veriyor Telefonun diğer ucundaki ses annesine ya da eski kız arkadaşına ait olabilir Lakin o sizin telefonuna yanıt vermenize hiçbir şey demiyor 29 yaşındaki Serdar şunları söylüyor: ‘Erkekler bazı şeyleri kız arkadaşlarıyla paylaşmaktan hoşlanmaz Eğer telefonuna cevap vermenize müsade veriyorsa fakat o anda arayacak herhangi bir ‘hatalı’ kişi yüzünden hayatı ona zindan etme ihtimaliniz var, o zaman sizinle uzun bir ilişki yaşamayı düşünüyor demektir’ Bu hareketlerden en az birini yapan erkek arkadaşınızın sizi sevdiğine inandınız peki onun size bağlanmaya başlayıp başlamadığını nasıl anlayacaksınız? Tabi oysa aşağıdaki ipuçlarını takip ederek: Arkadaşlarınızın isimlerini hatırlıyor (Yalnızca güzel olanları yok, çirkin olanları da!’ Tatil günlerinde sizinle zaman geçirmek istiyor Size aileniz hakkında sorular soruyor Size en yakın arkadaşının bir sırrını anlatıyor id Ne kadar yoğun olursa olsun sizi havaalanında karşılamaya geliyor  

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt