iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar Bugüne kadar aşık olan insanların % 90`a yakını acı çekmiştir dağıtılmış sebeplerden nedeniyle Fakat o acıyı bir türlü dindirememişizdir Bilim adamları da şöyle bir görüşte bulunmaktadır O kişiyi hatırından çıkmak için defalarca onu düşünmek gerekirmiş Ben buna katılmıyorum Aşağı yazılanları okuyun ve birdaha aşık olmayın
1 Ilk Önce o kişiyi hatırından çıkmak için arabesk tarzı müzklerden uzaktan durmalıyızHızlı müzikler dinlemeliyiz ( tecktonik vs)
2 O kişinin varsa kötü yönlerini (herşey olabilir) düşünerek nefret edilen şey duygusu oluşturmalıyız
3 Kendimizin ondan üstün olduğunu beynimize yerleştirmeliyiz
4 Onu benimizde sürekli küçümsemeliyiz
5 Gerekirse yeni bir sevgili edinmeliyiz
6 Aktivitelere katılabilriz ( yüzme vs)
7 Onun adıyla karşılaşacak herşeyden uzak durmalıyız
8 Dışarı çıkıp arkadaşlarla hoş bir etraf kurup şen vakit geçirmeliyiz
Söyleyeceklerim genelde bunlar Beceriksiz olan birşey varsa lütfen yazın yanlışlarımı görüp düzelteyim Daha yeni yeni konu paylaşıyorumVe şu lahza aklımdakiler bunlar
Geçenlerde bir yerde görmüştüm Güzel bir laf ;
( Ben hiç takmam Benden iyisini mi bulcak?der geçerim,hayatıma olağan şekilde devam ederim ) Sizde böyle düşünün Ve sakın ola birine kendinizi fena bir şekilde kaptırmayın
ben öyle rep istemeyi sevmem Eğer hakettiysem!
Teşekkür Ederim
1 Ilk Önce o kişiyi hatırından çıkmak için arabesk tarzı müzklerden uzaktan durmalıyızHızlı müzikler dinlemeliyiz ( tecktonik vs)
2 O kişinin varsa kötü yönlerini (herşey olabilir) düşünerek nefret edilen şey duygusu oluşturmalıyız
3 Kendimizin ondan üstün olduğunu beynimize yerleştirmeliyiz
4 Onu benimizde sürekli küçümsemeliyiz
5 Gerekirse yeni bir sevgili edinmeliyiz
6 Aktivitelere katılabilriz ( yüzme vs)
7 Onun adıyla karşılaşacak herşeyden uzak durmalıyız
8 Dışarı çıkıp arkadaşlarla hoş bir etraf kurup şen vakit geçirmeliyiz
Söyleyeceklerim genelde bunlar Beceriksiz olan birşey varsa lütfen yazın yanlışlarımı görüp düzelteyim Daha yeni yeni konu paylaşıyorumVe şu lahza aklımdakiler bunlar
Geçenlerde bir yerde görmüştüm Güzel bir laf ;
( Ben hiç takmam Benden iyisini mi bulcak?der geçerim,hayatıma olağan şekilde devam ederim ) Sizde böyle düşünün Ve sakın ola birine kendinizi fena bir şekilde kaptırmayın
ben öyle rep istemeyi sevmem Eğer hakettiysem!
Teşekkür Ederim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.