Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oakland Limanı Nerede? Hakkında Kısaca Bilgi

Oakland Limanı Nerede? Hakkında Kısaca Bilgi
0
395

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Oakland

imagesoaklandlimanineredehakkindakisacabilgi5ae63915a79b6

ABD'de kent San Francisco korfezi kıyısında yeralan, Alameda yonetim bolumunun merkezi olan Oakland'ın nufusu 413775'dir Korfezin San Francisco kentinin karşısındaki kıyısında yeralan ( bir kopru ve tunelle San Francisco'ya bağlıdır ) kent korfez kıyısındaki başlıca liman aynı zamanda da Batı Kıyısının başlıca konteynır limanıdır olmasının yanı sıra, onemli bir sanayi merkezidir: Elektirk donanımı yapımı, kimya sanayisi, cam fabrikaları, buro makineleri yapımı, ilac sanayisi vb

Similar threads

Oakland imagesoaklandlimanineredehakkindakisacabilgi5ae6431445787 ABD'de kent San Francisco korfezi kıyısında yeralan, Alameda yonetim bolumunun merkezi olan Oakland'ın nufusu 413775'dir Korfezin San Francisco kentinin karşısındaki kıyısında yeralan ( bir kopru ve tunelle San...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Oakland ABD'de büyük kasaba San Francisco körfezi kıyısında yeralan, Alameda idare bölümünün merkezi olan Oakland'ın nüfusu 413775'dir Körfezin San Francisco kentinin karşısındaki kıyısında yeralan ( bir köprü ve tünelle San Francisco'ya bağlıdır ) şehir körfez kıyısındaki başlıca liman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Padova imagespadovanerededirhakkindatarihibilgikisaca5ae64330a58db İtalya'nın kuzeydoğu kesiminde kent Venedik'in batısında, Bacchiglione ırmağı kıyısında yeralan, aynı adlı ilin merkezi olan Padova'nın nufusu 220 358'dir Onemli bir karayolları kavşak noktası ve sanayi makine yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Nashville imagesnashvilleneredeonemliolcudegelisenkentkisacabilgi5ae63981c5b04 ABD'de kent Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yonetim bolumunun merkezi olan Nashville'nin nufusu : 684410'tur Eyaletlerarası bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
388
Nashville imagesnashvilleneredeonemliolcudegelisenkentkisacabilgi5ae6430c66a91 ABD'de kent Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yonetim bolumunun merkezi olan Nashville'nin nufusu : 684410'tur Eyaletlerarası bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt