Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Obduction ve Offworld Trading Company Ücretsiz Oldu

Obduction ve Offworld Trading Company Ücretsiz Oldu
0
40

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
obduction-ve-offworld-trading-company-ucretsiz-oldu.jpeg

Epic Games Store tarafından bu hafta için Obduction ve Offworld Trading Company oyunları ücretsiz olarak oyuncular ile buluşturuluyor. Oyunların normaldeki fiyatları ise 49 ve 50 TL.

Myst’in yapımcısı Cyan’dan bir bilim kurgu macerası olan Obduction’da evrende çok uzaklara kaçırılmış olarak, kendini Dünya’dan tek tük parçaların da olduğu yıkılmış bir uzaylı tabiatında buluyorsunuz. Oyunda keşfetmeniz, açığa çıkarmanız, bulmacaları çözmeniz ve eve dönmenin bir yolunu bulmanız gerekiyor.

Offworld Trading Company’de ise Mars’ta koloniler kurulmuş durumda ve Dünya’nın ticari devleri bu yeni pazara hükmetmek için savaşıyor. Civilization IV’ün baş tasarımcısı Soren Johnson tarafından geliştirilen bu hızlı ekonomiyle ilgili gerçek zamanlı strateji oyununda kıran kırana bir mücadele vermeniz gerekiyor.

Windows için;
  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 64 bit
  • İşlemci: Intel i5-2500 eş değeri veya daha iyisi
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • Ekran Kartı: 1 GB GeForce 660 GTX / 1 GB AMD 7700 serisi eş değeri veya daha iyisi
macOS için;
  • İşletim Sistemi: Sierra 10.12.4
  • İşlemci: 4 veya daha fazla iş parçacıklı Intel İşlemci
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • Ekran Kartı: 1 GB VRAM’li Intel HD Graphics 4000, Iris 5000 ve 6000 ailesi veya daha iyisi. 2012’den sonraki çoğu Mac
Windows için;
  • İşletim Sistemi: Windows 10 / 8.1 / 7
  • İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo / 2.0 GHz AMD Athlon X2 64
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 3870 / Intel HD Graphics 4600
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
22 Temmuz tarihine kadar ücretsiz olarak arşivinize katabileceğiniz oyunlara Epic Games Store üzerinden hemen erişebilirsiniz. Gelecek haftanın oyunları ise Defense Grid: The Awakening ve Verdun olarak açıklandı.

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt