Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Obsidian hakkında

Obsidian hakkında

Similar threads

arkadaşlar yeri değil ama kolay bi şeydir çözemedim işte oyun içinde kariyer de bu photo tickets ler var onların üstüne gelip enter yapıyorum b şey olmuyo photo tickets ne işe yarıyo bide modifiye yi nasıl yapıcam çok karışık bi yardım edin yaaa!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
5 6 AYDIR KIZIN PEŞİNDEN KOSTUM KIZ BU ZAMANA KADAR COK ŞEY YAPTM ONUN İCİN VE SUAN SONUCLAR IY GİBİ GORUNUYOR birincil bulusmada DENİZDE GİTMİŞTİK ORDAN BALIK FALAN YEDİK ABLASINA YANINDA GELDİ OYLE BIRAZCIK SOHBETTİK AMA DEFALARCA KIZ SOHUK DAVRANIYOR BANA oyle 4 5 defa buluştuk ablası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Beyler çantada yer kalmadı Adamın birine sordum,Bilge bohana gitcen dedi İyide onu nerde bulucam Bide bu çantadan başka eşya konulabilecek bi yer varmı metin 2 deki depo gibi Şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
para hilesi : bu sadece kaleli bölümlerde ve gondor ile rohan seçiliyken yapılabilir yapmanız gereken tek şey rohan veya gondor surlarındaki okçu kulesi yapmaya yarayan yere basıp C ve B tuşlarına hızlıca basmak ne kadar fazla basarsanız o kadar fazla paranız olur Gandalf kopyalama: hileyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
345
para hilesi : bu sadece kaleli bölümlerde ve gondor ile rohan seçiliyken yapılabilir yapmanız gereken tek şey rohan veya gondor surlarındaki okçu kulsi yapmaya yarayan yere basıp C ve B tuşlarına hızlıca basmak ne kadar fazla basarsanız o kadar fazla paranız olur Gandalf kopyalama: hileyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt