iltasyazilim
FD Üye
ir kızla tanışmıştım tesadüfen netten3 yıl baştan başa pek böyle ilk önce arkadaş daha sonra sevgili olarak devam ettikEn son bitti sandım ama bitmemişHiç görüşmedik yüz yüzeAma insan ışte farklı duygular yaşıyor birbirimize bir şeyler yolladık kargoyla falan en fazla bu olduYine tartıştık zaten olan kavgaların hepsini ben çıkarıyordum beni üzüyorsun birazcık ilgilen umursa erkeklerle konuşma şöyle giyme böyle giyme diye diye kurudum gittimEn sonunda bir çocukla ağız dalaşı etmiştim onun için bir baktım o çocukla konuşmuşÖnceden eskiden dostça olduğu bir erkeğin doğum gününü kutlamistiResmi yok cana yakın bir
sekilde
Dargın olduğumuz günlerde bir arayıp sormuyordu bileÖzlüyorum diyor ama bir kısa mesaj bile etmiyordu ben haklı olmama rağmenBen böyle şeylere gelemiyorum
Kısacası o hayatını yaşıyor ben ise onun hayatını yaşıyordumBitirdim en sonundaAğır sözler etti hakimi helal etmiyorim falanKomik gelecek biliyorum lakin aile bile kurmayı düşünmüştüm 2 sene sonradan birlikte olacaktık temelli2 yıl içinde neler neler oldu bu yazdıklarım en son olan olaylarŞuan bile bitirdiğimi söyleyince sadece 5 sms attı hoşçakal dediGittiOnca yazdığım şeye rağmen
Ne yapmalı sizce?Yorumlarınızı elestirilerine açığımHer türlü
sekilde
Dargın olduğumuz günlerde bir arayıp sormuyordu bileÖzlüyorum diyor ama bir kısa mesaj bile etmiyordu ben haklı olmama rağmenBen böyle şeylere gelemiyorum
Kısacası o hayatını yaşıyor ben ise onun hayatını yaşıyordumBitirdim en sonundaAğır sözler etti hakimi helal etmiyorim falanKomik gelecek biliyorum lakin aile bile kurmayı düşünmüştüm 2 sene sonradan birlikte olacaktık temelli2 yıl içinde neler neler oldu bu yazdıklarım en son olan olaylarŞuan bile bitirdiğimi söyleyince sadece 5 sms attı hoşçakal dediGittiOnca yazdığım şeye rağmen
Ne yapmalı sizce?Yorumlarınızı elestirilerine açığımHer türlü