Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ocak ayı Aslan Burcu Yorumları

Ocak ayı Aslan Burcu Yorumları
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aslan Burcu 2019 Ocak yorumu
2019 Ocak Ayı Burc Yorumları Aslan

2019 Ocak ayı Aslan Burcu Yorumları

Aslanlar Ocak ayında bu ay ruhsal dunyalarına dikkat etmeli diye başlayım yorumuma Gerek iş yerinde yaşayacağınız stresli gunler olsun gerekse kendinizle ilgili bazı sorunlar sizin sinirlerinizi dayanılmaz noktaya getirebilir Kısacası hem ruhsal hem fiziksel sağlınızla ilgilenmeniz lazım, olayları gozunuzde buyutmemeli ve bunların bir sure sonra gececeğini duşunerek sakin davranmanız lazım

Sanki bir şeyler icten dışa patlayacak gibi, ayın ikinci yarısı bir şeyleri kusacaksınız gibi geliyor bana Bir yerde rahatlamak icin, sorunu acıp onu gozunuzde kucultmek, sorunun ustune cıkmak icin iyi ama ruh dunyanız bunu sağlıklı bir şekilde yapmaya musait mi? Bence sorunlarınızı hep bir elden değil de, parca parca halletmelisiniz Ve sağlıklı duşunceye kavuşmak icin sık sık bulunduğunuz ortamlardan uzaklaşın Olaylara dıştan bakmak icin iyi gelir size

Yani, bu ay bir hesaplaşma var gibi bir olayla veya bir kişi ile ilgili olarak Kartların acılmasının zamanı gelmiş gibi Yoksa patlayacaksınız
Yeni yılda evdesiniz gibi geliyor bana Evde ickinin vs dozunu kacırmayın, geceyi hastanede gecirmek zorunda kalırsınızEvde daha cok romantik, sıcak ve mumkunse sevgiliniz veya eşinizle baş başa gecirin

Aile sorunu sizin de gunluk yaşantınızı etkileyecek boyuta gelebilir Veya kendinizle ilgili bir sağlık veya başka kokenli sorun gunluk yaşantınızı bu ay cekilmez noktaya getirir
Ama gelecek ay şartların, konuşulacak konuların başka olduğunu bilin Aile veya sağlık sorunu devam etse de, sorunun ne olduğunun acığa cıkacak olması, en azından nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini bilmenizi sağlayacak
İkili ilişkilerinize gelince, bu sene bir suru gerekligereksiz insan girdi hayatınıza Bunları bir duzene koymak zaman alacak gibi

Ay sonlarında yonetim ile veya bir aile buyuğu ile ilgili sorununuzu barışcıl bir sonuca bağlama şansınız var, bunu iyi değerlendirin derim Zaten bir sure sonra onlar da sizinle ilgilenmeyi bırakıp kendi meselelerine yonelecekler

Mesleğinde yukselmek isteyen Aslanlar icin yeni fırsatlar doğacak yavaş yavaş Bunun icin hazır olun, gelecek planlarınızı yapın ele gecen fırsatları tek tek değerlendirin, ileride gecmişe donup baktığınızda iyi ki bunları bunları yapmışım dersiniz, keşke bunları yapsaydım pişmanlıklarının yerine

Aşk bekleyen Aslanlara gelirsek, sağlam ve sağlıklı, seviyeli bir aşk ilişkisi icin ayın ikinci yarısından sonraki zamanı beklesinler derim Gerci bazı maddi durumlar ilişkiyi daha ciddi boyuta taşımakta sizi zorlayacak olsa da bir sure sonra, yine de, ilişkide ne istediğinizi, goruştuğunuz partnerinizin sizin icin uygun olup olmadığını iyi bilir duruma geleceksiniz

alıntı

858,475Konular
981,234Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt