Öcan denizİllallah Bir Zamanlar herkes yerini bilirdi Bilirdi kim kadın kim erkek değildi Misal evlilikler ömür boyu sürerdi Bir yastıkta kocayın yerinde deyimdi Şimdi adresi kaybetmiş açgözlü insan Sende onlardan çıktın aslına bakarsan Ne söyledimde bu kadar karıştı kafan Aşk dedim başka bir şey demedim Şansıma olmuyor en açıkçası bile Üç gün sürmüyor İllallah aşktan tekrar sil bitmiş Niçin defalarca taştan bunların kalbi İllallah aşktan yeniden sil tekrar Niçin defalarca taştan kızların kalbi Halbuki kara kara gözlerine yandım Kasmadım hiç kendimi oluruna saldım Arsızlar aralarında arzasını buldum Diye diye mutluluktan uçuyordum Hemen adresi kaybetmiş açgözlü insan Sende onlardan çıktın aslına bakarsan Ne söyledimde bu dek karıştı kafan Aşk dedim diğer bir şey demedim Şansıma olmuyor en açık konuşmak gerekirse bile Üç gün sürmüyor İllallah aşktan tekrar sil her tarafta Niçin daima taştan bunların kalbi İllallah aşktan tekrar sil bitmiş Niçin hep taştan kızların kalbi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.