Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Odadan Kaçış Oyunu

Odadan Kaçış Oyunu
0
329

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Uzun zamandır kendimizi odaya kilitleyip çıkmak için uğraşmamıştık Serüven arayan kendini odaya kilitleyip çıkmak için uğraşmak odadan kurtulma başarısını elde etmek isteyen buyursun odaya Ya her zaman beraber çıkarız ya da kaçan kurtulur diyelim Ben çıkarken gönlüm sizlerin hapis kalmasına razı gelmez derseniz ipuçlarını paylaşalım

Hadi basit gelsin İyi oyunlar

Nasıl Oynanır ?

Ortadaki yuvarlağa tıklayarak oyuna başlayın Odaları dolaşmak için oyun penceresinin sağ ve sol taraflarına tıklayın Oyundaki objleri bularak bunları içten yerlerde kullanın ve odadan kaçın

*

Similar threads

Uzun zamandır kendimizi odaya kilitleyip cıkmak icin uğraşmamıştıkimagesodadankacisoyunu5ae8f423e7dc9png Macera arayan kendini odaya kilitleyip cıkmak icin uğraşmak odadan kurtulma başarısını elde etmek isteyen buyursun odaya Ya hep beraber cıkarız ya da kacan kurtulur diyelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
DÜNYA DEĞİŞİMİ: Oyunda iki dünyadan bahsediliyor: Ruhsal (spectral) alem ve gerçek (material) dünya Raziel teknik olarak iki dünyada da bulunabiliyor Ama pratikte, sadece öldüğünüz zaman ya da gerçekten ihtiyaç duyduğunuzda ruhsal aleme geçiyorsunuz İşlerinizi çoğunlukla gerçek dünyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, platformdaki yapımların her hafta ne kadar izlendiğini içeren verileri 'Netflix Top 10' listesiyle duyuruyor. 8-14 Kasım'a tarihleri arasında platformun Türkiye ayağında en çok izlenen 10 dizi ve filmi merak ediyorsanız, sizi içeriğimize alalım! ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Karabük düğünleri,karabükün nikah geleneği,karabük yöresi düğünleri KARABÜK DÜĞÜNÜ Karabükte evlenmemiş erkeklere yörede ergen denir Ergen olanın evlenme çağı 2025 arasındadır ve mutlaka askerliğini yapmış olması gereklidir Evlendirilecek gencin yaşı olgunlaştıkça sararıp solması, yemeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt