Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

odanıza kurallar

odanıza kurallar
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
odanıza kurallar 116 yasindan büyükler bu odaya giremez , girerse de çikamaz,çiksa da iflah olmaz 2 Odam daginik görünürse de aslinda çook düzenlidir Örnegin,savrulup atilmis sanilan bir kazak aslinda bir iç çamasirimi kapatmak için yerinde biçimde yerlestirilmistir 3 Katiyen kapimi vurmadan girmeyin Somurtkan taktirde ben sizi vurabilirim Kapiyi tikladiktan sonra içeri girmenize izin verirsem istediginizi mors alfabesiyle kodlayip giriniz 4 Odamdan içeri sessiz ve nefessiz giriniz Azda olsa ders çalisma ihtimalim olabilir 5 Harçliklarim her ayin ilk bes günü içinde peşin para ödenmelidir Vadeli çek , bağ ve avans öpücügü kabul edilmez 6 Harçliklarima yapilacak zamlarin McDonald fiyat artislari göz önünde bulundurularak ayarlanmasi tarafimdan öngörülmüstür 7 Odamdan yükselen ses ve gürültü degil ,müziktir Müzik elestirmeni de olsaniz zevkime engel ve çengel teskil etmeniz nasihat edilmez 8 Eve geç kalmam yasaklanmistir Fakat, bu odaya istedigim saatte girer çikarim Eger eve üçüncü kattaki odamin penceresinden girmemi istemiyorsaniz saat kisitlamasi koymayin, kalbimi ve bacagimi kirmayin 9 Bu odanin hudutlari içinde i sahsimla ilgili sorulara sanan ne!, sizinle ilgili sorulara da Bana ne!yanitlarini devretmek adalet ve yetkisi yalniz ve yalniz bana aittir 10 Bu oda karne günleri umuma kapalidirodanizakurallar5c5649b7ce465gifalt :hhh: Dp81 :hhh:  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt