Ödem atıcı ve kanı arıtıcı bitkisel çaylar ödem atıcı ödem atıcı çaylar akarsu bitkiler bitki çayları Vücudumuzda oluşan ödemleri atan ve kanı temizlemeye muavin olan şifalı bitki örtüsü hakkında sizlere bilgileri aktarıyorum 1548776740 1548776740 odematicivekanitemizleyicibitkiselcaylar5c50752959c47odematicivekanitemizleyicibitkiselcaylar5c50752959c47 odematicivekanitemizleyicibitkiselcaylar5c50752959c47 Vücudumuzu enfeksiyonlara ve mikroplara karşı korumamız için nasıl vücudumuzun dışını banyo yaparak yıkıyorsak iç temizliğinede uyarı etmemiz gerekirVücut kendi koruma mekanizmasıyla nekadarda bunu yapsada fazla fazla kötü şartlara mağrus kaldıysa bu mekanizma bile iflasedebiliyor Atkuyruğu çayı: Günde 23 kadeh, aç karnına, tatlandırılmadan içilir 56 jurnal bir kürden sonra, 23 gün ara verilip, her yerde 56 jurnal bir küre başlanır 23 kür yeterlidir Isırgan otu çayı: Günde 23 kadeh, aç karnına, tatlandırılmadan içilir 23 haftalık bir kür yeterlidir Eğir kökü çayı: 1 bardak, gün boylu boyunca yayılarak, yudum yudum içilir Bu kür 2 haftadan pozitif sürdürülmemelidir Sinirli ot çayı: Günde 34 bardak, aç karnına, tatlandırılmadan içilir 23 haftalık bir kür yeterlidir Pelin otu çayı: Günde 12 bardak, öğün arasında, tatlandırılmadan içilir azami 12 hafta kullanılmalıdır Bitki harmanı: Isırgan otu, Frenk kimyonu, binbirdelik otu, papatya ve adaçayı, ince kıyılmış olarak eşit oranda karıştırılır 23 nehir kaşığı dolusu bitki, 1 kadeh kaynar suyla haşlanır, 810 dakika demlendikten sonra süzülür Günde 23 kadeh çay, birazcık bal ile tatlandırılarak, öğün aralarında içilir 34 hafta baştan başa kullanılabilir yıllık gazatesi